5000 TL Dizüstü mü masaüstü mü?

YYYYYYYY

Decapat
Arkadaşlar lise 2'ye başlayacağım 4000-5000 TL bandında bir sistem toplayacağım fakat dizüstü mü alsam masaüstü mü toplasam karar veremedim. 3 yıl sonra büyük ihtimalle şehir dışına gidebilirim yani laptopla daha rahat olurum ama 4000-5000 TL bandında en fazla 1050 4 GB bulunan laptoplar bulabiliyoruz. Bu da 1060 6 GB kadar performanslı olmuyor. Ek olarak acaba masaüstü bir sistem toplasam bu sistemi 3 yıl sonra bu sistemi 3500 TL'ye ya da o civarda bir fiyata satabilir miyim? Alıcı bulmada sıkıntı yaşar mıyım? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
sana tavsiyem masaüstü al fakat eğer ben her gittiğim yerde oyunumu oynarım filmimi izlerim dersen elbette masaüstü almanı tavsiye ederim. Masaüstünden daha fazla performans alacağın kesin.
biraz daha açıklayıcı olabilir misin mesela benim o sistemi 2-3 yıl sonra satma gibi bir girişmde bulabilir miyim yada alıcı bulabilir miyim

biraz daha açıklayıcı olabilir misin mesela benim o sistemi 2-3 yıl sonra satma gibi bir girişmde bulabilir miyim yada alıcı bulabilir miyim
benim fikrim masaüstü satman daha basit olacaktır. Genelleme yaparsak oyuncular genellikle masaüstü tercih ederler hem update daha basit hem bakım basit gibi nedenlerden dolayı. Satma işlemine gelince dizüstüne göre satman elbette daha basit olacaktır benim fikrim bu yönde .

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı