5000 TL ekipman tavsiyesi

Bütçe
5000

xswordiz71

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, çok uzatmadan hemen konuya geçiyorum izninizle, 5 bin TL bütçem var istediğim ekipmanlar aşağıda.

Klavye (mekanik olmasını istiyorum).
Kamera (webcam için PC'ye takacağım).
Mikrofon (sosyal medyaya içerik üretiyorum).
Kulaklık (ses kalitesinin ve dayanıklığının biraz sağlam olmasını temenni ederim, bir önceki kulaklığım 1 metreden aşağı düşmüştü ve hem sağ tarafı ses vermiyordu, RGB'leri bir daha yanmamak üzere söndü :D ve temassızlık yapıyor.)

Son düzenleyen: Moderatör:

Açıkçası sıfır güzel webcam yok. 1300-1700 TL arasına ikinci el temiz Logitech C920 bulabilirseniz alın. Hiç bulamazsanız, Nuroum V11 var. Türkiye'de satılan yakın fiyattaki alternatiflerine göre daha başarılı en azından.

Mikrofon olarak Seiren Mini öneririm, giriş seviyesi içerik üreticileri için gayet uygun.

Açıkçası sıfır güzel webcam yok. 1300-1700 TL arasına ikinci el temiz Logitech C920 bulabilirseniz alın. Hiç bulamazsanız, Nuroum V11 var. Türkiye'de satılan yakın fiyattaki alternatiflerine göre daha başarılı en azından.

Mikrofon olarak Seiren Mini öneririm, giriş seviyesi içerik üreticileri için gayet uygun.

Açıkcası ekipmanlar hoşuma gitmedi değil, fakat klavye pek içime sinmedi hocam.Yorumunuz için teşekkür ederim.Başka önerisi olan var mı?

Merhaba arkadaşlar, çok uzatmadan hemen konuya geçiyorum izninizle, 5 bin TL bütçem var istediğim ekipmanlar aşağıda.

Klavye (mekanik olmasını istiyorum).
Kamera (webcam için PC'ye takacağım).
Mikrofon (sosyal medyaya içerik üretiyorum).
Kulaklık (ses kalitesinin ve dayanıklığının biraz sağlam olmasını temenni ederim, bir önceki kulaklığım 1 metreden aşağı düşmüştü ve hem sağ tarafı ses vermiyordu, RGB'leri bir daha yanmamak üzere söndü :D ve temassızlık yapıyor.)

Blackshark V2X ve düzgün bir ses kartı mikrofon ve kulaklık işinizi çözecektir.

İlerleyen zamanlarda gene mikrofon almak isterseniz Fifine a8 alın derim.

Rica ederim, neden hocam?

Aslında dün HyperX Alloy Origins 1500 TL civarıydı ama indirimi bitti, yakın fiyatta buna benzer klavye bildiğim kadarıyla yok.
Aslına bakarsanız bunun nedeni işte klavye sesini beğenmedim, orasını burasını beğenmedim değil hocam, sadece içime sinmedi.İndirim için ise üzüldüm.Nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum fakat önerdiğinize göre güzel bir üründür, maalesef indirim bitmiş :(

Blackshark V2X ve düzgün bir ses kartı mikrofon ve kulaklık işinizi çözecektir.

İlerleyen zamanlarda gene mikrofon almak isterseniz Fifine a8 alın derim.
Önerileriniz için teşekkür ederim hocam fakat bu klavye gerçekten pahalı, eğer bu fiyata bunu alırsam diğer ürünleri alamam.

Aslına bakarsanız bunun nedeni işte klavye sesini beğenmedim, orasını burasını beğenmedim değil hocam, sadece içime sinmedi.İndirim için ise üzüldüm.Nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum fakat önerdiğinize göre güzel bir üründür, maalesef indirim bitmiş :(

Önerileriniz için teşekkür ederim hocam fakat bu klavye gerçekten pahalı, eğer bu fiyata bunu alırsam diğer ürünleri alamam.
Kulaklığın mikrofonunu kullanırsınız dedim ama webcam kısmını görmemişim.

Kulaklığın mikrofonunu kullanırsınız dedim ama webcam kısmını görmemişim.

Hocam sizce bu önerdiğiniz kamerayı mı almalıyım yoksa https://www.amazon.com.tr/dp/B09ZV2...wl_lv_ov_lig_dp_it_im&th=1&tag=technopattr-21 bunu mu almalıyım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı