5000 TL Ekran Kartı Hariç Sistem Önerisi

5600 benim durumum da biraz pahalı gibi geliyor kasa RAM anakart bunlarla beraber PSU bunlarla beraber nasıl 5000 altında toplayacağım aslinda SSD kullanmak istiyorum artık HDD cok yavaş kalmaya başladı artik.

Hocam o zaman ikinci el R5 3600 yönelebilirsiniz; oradan artan parayla B450, M.2 SSD, 2X 8 GB RAM ve güzel bir kasa alabilirsin.

Hocam o zaman ikinci el R5 3600 yönelebilirsiniz; oradan artan parayla B450, M.2 SSD, 2X 8 GB RAM ve güzel bir kasa alabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ryzen 5500 daha ucuz ve daha iyi.

Phy SSD derken anlayamadımda bir de 750 Ti idarelik mi?

Evet idarelik elimde şu an o var 6 ay kadar idare etmem gerekiyor. PNY demek istedim.

Bu fiyata ikinci el girmek istersen farklı birşeyler toplayabilirsin.

Phy SSD derken anlayamadımda bir de 750 Ti idarelik mi?

PNY demek istemiş sanırım. Kasa ve PSU olarak pek hakim değilim.

Evet idarelik elimde şu an o var 6 ay kadar idare etmem gerekiyor. PNY demek istedim.

12100F işlemciyle toplamak istiyordum aslinda ama anakart ne takarım bilemedim daha pahalı olduğu icin Ryzen 5500 kullanmak istiyorum.

12100F işlemciyle toplamak istiyordum aslinda ama anakart ne takarım bilemedim daha pahalı olduğu icin Ryzen 5500 kullanmak istiyorum.

Emin ol doğru kararı verdiğini düşünüyorum hem ileride overclock yapabilirsin hem de 6 çekirdek var 5500'de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…