5000 TL ikinci el sistem önerisi

bandias

Hectopat
Öncelikle merhaba, bildiğiniz gibi bilgisayar ve ekran karti fiyatları hala çok fazla ve piyasa zor düzelir diyorlar. Ben de 2 senedir bekliyorum ama artık sistem almak zorundayım lakin şöyle bir şey var. Sıfır hazır sistemler parasını gözümde haketmiyor. Çevrem cok geniş, her an 2. el bilgisayar bakabiliyorum ve almak istiyorum 2. el.

Mesela geçen 16 GB RAM, GTX 1050 Ti sistemi 2000 TL'ye aldık arkadaşıma. Benim butcem maksimum 5000 TL. Sizce parasını hak eden 2. el bir sistem alabilir miyim?

Öncelikle merhaba, bildiğiniz gibi bilgisayar ve ekran karti fiyatları hala çok fazla ve piyasa zor düzelir diyorlar. Ben de 2 senedir bekliyorum ama artık sistem almak zorundayım lakin şöyle bir şey var. Sıfır hazır sistemler parasını gözümde haketmiyor. Çevrem cok geniş, her an 2. el bilgisayar bakabiliyorum ve almak istiyorum 2. el.

Mesela geçen 16 GB RAM, GTX 1050 Ti sistemi 2000 TL'ye aldık arkadaşıma. Benim butcem maksimum 5000 TL. Sizce parasını hak eden 2. el bir sistem alabilir miyim?

Arkadaşınıza o sistemi ne zaman aldınız? Şu an öyle bir sistem diğer bileşenlere göre değişebilir fiyatla birlikte 4K civarlarındadır. Siz de öyle bir sistem bulmaya çalışabilirsiniz.

Hocam sistem önerebilmemiz için yaşadığınız bölgeyi söyleyebilir misiniz? Bu arada arkadaşınızın aldığı 1050 Ti sistem çok F/P. Şu an GTX 1050 Ti'nin sıfırı stok sorunundan dolayı 2500 TL.

Arkadaşıma aldığımız sistemi 1 ay önce aldık. Ankara'da oturuyorum. Genelde her türlü oyunu oynamak istiyorum. Arkadasima aldığımız sistem nadiren düşüyor. Bende 2.el öyle sistemleri gözden geçiriyorum.
Bence Vega 11'li, ileriye dönük bir APU sistem topla. Amerika'ya kaçtığın zaman güzel bir ekran kartı takarsın, on numara olur.

Hocam APU pek taraftar değilim çünkü rekabetçi oyunlar oynayacagim kasayı aldıktan sonra para biriktirip 144 Hz alacağım için ekran karti takmaya para kalmıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı