5000 TL ile masaüstü mü, dizüstü mü?

Daha fazla  
8. sınıf öğrencisiyim ve haziranda olacak sınavdan iyi bir lise kazanırsam oyun bilgisayarı alacağım. Şuna karar kılamadım. Laptop mu masaüstü mü? İstediğim şey oyunları ultra grafiklerde akıcı bir şekilde oynayabilmek. Sizce hangisi? Bu arada bütçe 5000 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Galiba masaüstü'ne karar kıldım,peki 5000 TL bütçe ile 2018 yılına göre nasıl bir sistem toplamalıyım.Bu sistemde genel olarak Pubg,LoL,Cs:go vb. oyunlar oynayacağım ve akıcı bir şekilde oynamak istiyorum.Önerebilecekleriniz nelerdir?

Galiba masaüstü'ne karar kıldım,peki 5000 TL bütçe ile 2018 yılına göre nasıl bir sistem toplamalıyım.Bu sistemde genel olarak Pubg,LoL,Cs:go vb. oyunlar oynayacağım ve akıcı bir şekilde oynamak istiyorum.Önerebilecekleriniz nelerdir?
Bu ikisi işini rahatlıkla görecektir bence.
Sinerji DCS1070 (Asus) i5-7400 8GB 1TB GTX1070
Sinerji DCM1060 (PUBG) Ryzen 3 1300X 16GB 240SSD+1TB GTX1060

Sent from my SM-C5010 using Technopat mobile app

8. sınıf öğrencisiyim ve haziranda olacak sınavdan iyi bir lise kazanırsam oyun bilgisayarı alacağım. Şuna karar kılamadım. Laptop mu masaüstü mü? İstediğim şey oyunları ultra grafiklerde akıcı bir şekilde oynayabilmek. Sizce hangisi? Bu arada bütçe 5000 TL.
Gezgin değilseniz upgrade yapabilmeniz içinikesinlikle masaüstü.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı