5000 TL IPS monitör önerisi

Bütçe
5000

heraklit

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus dual 3060 12 gb
intel i5 12400F
Asus EX-B660M-V5 D4
PNY XLR8 Gaming EPIC-X RGB 16GB
Zalman N5 MF 600W
ASUS TUF Gaming VG249Q1A almayı düşünüyorum. Ekran kartım RTX 3060 12 GB. Şu anki ekranım Philips 223V5 21.5 5ms analog LED montiör. Sizin daha iyi ya da daha güzel diyebileceğiniz ürün var ise önermenizi rica ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS TUF Gaming VG249Q1A almayı düşünüyorum. Ekran kartım RTX 3060 12 GB. Şu anki ekranım Philips 223V5 21.5 5ms analog LED montiör. Sizin daha iyi ya da daha güzel diyebileceğiniz ürün var ise önermenizi rica ediyorum.

27 inç düşünmüyorum 1080 de pikselleşme olur muhakkak diye bir fikir var.

Senin fikrin hocam. Ben bunun ezber bir bilgi olduğunu düşünüyorum şahsen.

O yüzden 24 bakıyorumm.

@Sad Frog frog hocamın attığı diğer iki monitöre bakabilirsin. Liyama olan Nays kartla alınırsa 250 TL indirim oluyor.(indirim derken yine 4500 ödüyorsun 3 iş günü içinde paranı geri veriyorlar sonra ister bankaya çek ister Nays içinde tut sana kalmış)

Senin fikrin hocam. Ben bunun ezber bir bilgi olduğunu düşünüyorum şahsen.

@Sad Frog frog hocamın attığı diğer iki monitöre bakabilirsin. Liyama olan Nays kartla alınırsa 250 TL indirim oluyor.(indirim derken yine 4500 ödüyorsun 3 iş günü içinde paranı geri veriyorlar sonra ister bankaya çek ister Nays içinde tut sana kalmış)

teşekkür ederim inceliyorum iş saatine kadar alamazsam gece 2 gibi alacağım inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı