5000 TL mikrofonu iyi oyuncu kulaklığı önerisi

beratozturkk

Yoctopat
Daha fazla  
İyi akşamlar öncelikle, bende laptop var ve oyun sırasında fan sesi oldukça artabiliyor. Arkadaşlarla oyuna girdiğimde fan sesi benim sesimi bozsun istemiyorum. Bana fan sesini engelleyip sesimin netliğini bozmayacak mikrofonu olan ve kulaklığın ses kalitesi üzmeyecek olan bi oyuncu kulaklığı lazım. Bütçe maks 5K ama daha düşük fiyata bi şeyler bulabilirsem daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler herkese. (Şu an aklımda logitech g pro x, blackshark v2 x, hyperx cloud 3 var ama emin değilim)

BlackShark V2 X sahibiyim sesi harika iletiyor 7.1 teknolojisiyle eğer CS Valorant gibi FPS oyunları oynuyorsanız çaprazdan gelen sesleride algılayabiliyosunuz ben diğer modelleri denemedim bilmiyorum ama bence V2 X mikrofon olarak en iyisidir.

İyi akşamlar öncelikle, bende laptop var ve oyun sırasında fan sesi oldukça artabiliyor. Arkadaşlarla oyuna girdiğimde fan sesi benim sesimi bozsun istemiyorum. Bana fan sesini engelleyip sesimin netliğini bozmayacak mikrofonu olan ve kulaklığın ses kalitesi üzmeyecek olan bir oyuncu kulaklığı lazım. Bütçe maksimum 5K ama daha düşük fiyata bir şeyler bulabilirsem daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler herkese. (şu an aklımda Logitech G PRO X, BlackShark V2 X, HyperX Cloud 3 var ama emin değilim)

G PRO X en iyisi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı