Antec alman markası ürünleri bizzat almanyada üretiliyor çin, tayvan gibi ülkelerde üretilmiyor. Tutulmama sebebi gösterişli olmadığı için vede iyi pazarlanmadığı için bence.
Antec alman markası ürünleri bizzat almanyada üretiliyor çin, tayvan gibi ülkelerde üretilmiyor. Tutulmama sebebi gösterişli olmadığı için vede iyi pazarlanmadığı için bence.
Antec iyi firma hocam nedense türkiyede pek tutulmuyor galiba.İncelemesine bakmıştım Kuhler 950 nin baya sağlam h60-h75 den çok daha iyi.Hocam ilk başta Wd blue yaptım da sonra baktım 5200 e yaklaşıyo dedim toshiba da iyidir onu koydum sonradan
2010 çıkışlı kasa ve ta o zamanlar bile kasada kablo gizleme özelliği için boşluk koymuşlar o zamanlarda bu olay şimdiki gibi her kasada yoktu. Kasaya tamı tamına 15 tane fan takılabildiğini de iliştireyim.
Abi adamlar yapıyor.Bize gelmedi bile belki o kasa haberim yok açıkçası.Bizde akortek ile çalışan bi dark var o da fena değil tabi ama bi antec olur mu bilemeyiz tabi.15 fan ne öyle içecekleri koy içine oyun oynarken cs go da ikinci yarıda içersin
Abi adamlar yapıyor.Bize gelmedi bile belki o kasa haberim yok açıkçası.Bizde akortek ile çalışan bi dark var o da fena değil tabi ama bi antec olur mu bilemeyiz tabi.15 fan ne öyle içecekleri koy içine oyun oynarken cs go da ikinci yarıda içersin