Merhaba arkadaşlar, sevdiğim bir arkadaşıma 5000 TL değerinde sistem topluyorduk. Ben şöyle bir şey topladım düşüncelerinizi bekliyorum. İyi akşamlar iyi forumlar.
Ekran kartı fiyatları ve Nvidia & AMD gibi markaların ekran kartı modelleri GittiGidiyor'da! En uygun fiyatlı Galax ekran kartı ve ürünleri için tıklayın!
Amd Ryzen 3 3100 Cache 16mb Am4 65w 3.6ghz Kutulu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Ekran kartı fiyatları ve Nvidia & AMD gibi markaların ekran kartı modelleri GittiGidiyor'da! En uygun fiyatlı Galax ekran kartı ve ürünleri için tıklayın!
Amd Ryzen 3 3100 Cache 16mb Am4 65w 3.6ghz Kutulu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Seçtiğiniz işlemci yanlış hatırlamıyorsam 4 Core 4 thread ve eskide kaldı artık Ryzen 3 3100 çok daha güçlü ve GTX 1650 Super'de RX 580 le yarışıyor RX 570 güçsüz kalmış