5000 TL Ryzen 5 2600 Sistem Toplama

DoguKanK_03

Hectopat
Yardımcı olan kişilere şimdiden teşekkür ediyorum.
Bütçem her şey dahil 5000 TL.

sistem.PNG

sana önerim kablosuz adaptör almak yerine (arkadaşımda var ve gerçekten memun değil) ara wi-fi opertörünü gelsinler 15-20 dakikada kablolu internet çeksinler çok daha hızlı olur. Maksimum da 50 tl gibi bir ücret alırlar hatta hiç almayabilirler ama sen bi arayıp öğren ben de benzer bir sistem toplamayı düşünüyorum

Kablosuz adaptör başarısız. Ona alternatif ASUS N14 öneririm. Mükemmel bir adaptör.
Eğer siz montaj yapabilecekseniz parçaları başka sitelerden de almalısınız. En basitinden;
Harddisk 50 lira daha ucuza hepsiburada üzerinde. Yine aynı RAM 55 lira daha ucuz.
G.SKILL RipjawsV Kırmızı 8GB 3000MHz DDR4 Ram Fiyatı

A320 çipsetli anakart OC işlemlerine izin vermiyor. En azından B350 çipsete bakmanızı öneririm. Elinizdekine alternatif MSI B350 MSI B350M GAMING PRO Amd B350 3200+ (OC) DDR4 Soket AM4 Fiyatı

Diğerlerine bakmadım ancak belirttiğim 3 noktayı mutlaka dikkate almalısınız. Diğer parçalarda bir sorun yok. Fiyat konusunda ise dediğim gibi, bir sürü farklı siteden toplayarak önemli miktarda para artırabilirsiniz. Kaldı ki o farka 1 adet de sağlam bir işlemci soğutucu ya da 1 adet daha 8GB RAM alabilirsiniz

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı