5000 TL sesi güzel kaliteli klavye önerisi

Bu apexler arasındaki fark nerden bakabilirim o led ekran beni baya cezbetti şuanda
apex 5 hibrit klavyedir tam mekanik değildir. 5k bütçem var diyorsunuz bu klavye sizin için değil, size mekanik klavye lazım.
apex 7 ve apex pro arasındaki tek fark switch farkıdır. apex 7 ler kırmızı switche sahiptir apex pro larda ise tepki mesafesini kendinizin belirleyebildiği omnipoint switchler mevcuttur. geri kalan bütün teknik detayları ve materyalleri aynıdır.
ben diğer markaları detaylı bir şekilde tecrübe etmedim ama steelseries ürünü alacağım ve paraya da kıyıcam diyosanız apex pro ya da apex 7 den her şekilde memnun kalırsınız. pro ve 7 arasındaki tek farkta demiş olduğum gibi switch farkıdır.
bende 1.5 yıldır apex 7 tkl kullanıcısıyım. steelseries in klavyeleri taş gibidir bende arkadaşlar gibi kalitesinin kefiliyim.

Hocam daha almadıysanız gidip de Ss, Asus vb. gibi markaların klavyelerine 5000TL vermeyin "bana göre" çok saçma geliyor. Bu bütçeyle sizi sesi ve hissiyatıyla fazlasıyla tatmin edecek bir custom klavye toplayabilirsiniz. Eğer custom klavye toplamaya üşenirseniz de pre-built custom klavyeler var. Custom klavye almak veya toplamak isterseniz yardımcı olabiliriz.

Hocam daha almadıysanız gidip de SS, ASUS vb. gibi markaların klavyelerine 5000TL vermeyin "bana göre" çok saçma geliyor. Bu bütçeyle sizi sesi ve hissiyatıyla fazlasıyla tatmin edecek bir Custom klavye toplayabilirsiniz. Eğer Custom klavye toplamaya üşenirseniz de pre-built Custom klavyeler var. Custom klavye almak veya toplamak isterseniz yardımcı olabiliriz.

Hocam bütçem 4K falan şu anda bu yazılım desteği falan çok ilgimi çekti RGB olaylarını seviyorum da.

Hocam bütçem 4K falan şu anda bu yazılım desteği falan çok ilgimi çekti RGB olaylarını seviyorum da.
Hocam Monsgeek M1 Wireless ile güzel bir custom klavye toplayabilirsiniz. Attığım linkteki kitin yanına switch ve keycaps almanız gerekiyor. M1W'nin pre-built halinde Akko V3 Piano Pro switchler ile geliyor. Güzel switchlerdir. İsterseniz uğraşmadan direkt pre-built halini alabilirsiniz fakat size kalmış.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı