5000 TL sistem önerisi

Bütçe
5000

345957

Hectopat
Arkadaşlar Donanım Arşivi'nden gördüğüm bir video var 2150 TL'ye sistem toplama diye.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sisteme 3000 TL daha katıp bana daha güzel bir bilgisayar verebilir misiniz? Ben cidden adam akıllı sistem 20000 TL'ye falan toplanır sanıyordum. 2150 TL'ye adam CS:GO'da 200 FPS alıyor. 2150 TL'ye +3000 TL ekleyip daha kaliteli yapabilir misiniz bilgisayarı? Monitör dahil olsun 144Hz. Ama o 5000TL'nin içinde değil fakat ucuz olursa güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Bir ara bir firma vardı, 2. el parçaları alıp alıp müthiş sistemler dizip ucuza satıyorlardı, Webtekno bakmıştı:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu firmadan alabilirsin ama 2. el aldıkları için parçada da sıkıntı çıkabiliyor ama geri gönderiyorlar.

Bir ara bir firma vardı, 2. el parçaları alıp alıp müthiş sistemler dizip ucuza satıyorlardı, Webtekno bakmıştı:

Bu firmadan alabilirsin ama 2. el aldıkları için parçada da sıkıntı çıkabiliyor ama geri gönderiyorlar.

Videoyu izleyeyim, geri dönüş yapacağım.

Flexy Silver [Donanım Arşivi] I R5 1600 GTX 1650 Super 4GB DDR4 16GB 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com Buna ne demeli?
Galiba dediğimi alacağım çok beğendim.

Son düzenleme:
Gayet güzel görünüyor aslında, ama ben maalesef sistemden anlamıyorum sadece böyle bir site olduğunu dile getirdim, öbür arkadaşlar yardımcı olabilir yanlış yönlendirme yapmayayım :)

(Ürünün yorumlarında güzel şeyler yazılmış fps oyunlarında 100 FPS aldıklarını iddia etmişler belki görmemişsindir söyleyeyim dedim.)
Galiba dediğimi alacağım çok beğendim.
Doğrudur, isterseniz sistemin inceleme videosunu da izleyin:

Gayet güzel görünüyor aslında, ama ben maalesef sistemden anlamıyorum sadece böyle bir site olduğunu dile getirdim, öbür arkadaşlar yardımcı olabilir yanlış yönlendirme yapmayayım :)

(Ürünün yorumlarında güzel şeyler yazılmış fps oyunlarında 100 FPS aldıklarını iddia etmişler belki görmemişsindir söyleyeyim dedim.)

Doğrudur, isterseniz sistemin inceleme videosunu da izleyin:

Ooo teşekkürler yardımınız için ekmek almaya gitmiştim geldim geri sağolun 😄

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı