5000 TL Telefon Tavsiyesi

Biz IPhone'lara bu paraları verdiğimiz sürece, fiyatları artacak artacak ve bak sadece 3 yıl içerisinde 20.000 TL'ye IPhone'lar satılacak bu ülkede. Almayalım gidelim Huawei alalım 3K'ya. Xiaomi alalım.

Haklısın da uzun ömürlü kullanım için lazım en az 3 yıl kullanacağım iPhone 11 alırsam. Telefon suya düştü, illa ki almam gerek şu an aklımda iPhone var kararım değişmezse alırım.
 
ya yorumlara bakıyorumda alayı yalan yanlış bilgi ya, öncelikle konuyu açan arkadaşa gelelim senin birinci önceliğin kamera ve sana xiaomi mi 9t öneren adamı direk engelle, ayrıca senin madem önceliğin kamera arkadaş o zaman fotoğraf makinesi alsana daha ucuza mükemmel fotoğraflar çekebilirsin ama illa ki telefon olacak diyorsan 5 bin tl vermene gerek yok işlemcisi ucuz kameraya önem veren telefonlardan alabilirsin sana bu konuda fazla tavsiye veremem çünkü ben telefonda 1. öncelik işlemciye bakarım o yüzden iyi kamerası olup kötü işlemcili telefonları bilmiyorum ama oppo'lar kamera üzerine dandik işlemcileri var diye biliyorum onlara bakabilirsin. Şimdi gelelim iphone düşmanı ARANEA denen arkadaşa şimdi çok zeki güzel kardeşim iphone Türkiye'ye özel üretilmiyor yani biz bu paraları iphone'ye verdiğimiz sürece fiyat dahada artacak diyorsun ya fiyatın arttığı falan yok senin ülken batıyor senin haberin yok tl her geçen gün eriyor aynı dolara euroya çıkan telefonlar sana her geçen sene enflasyon dovizdeki artış ve vergiler yüzünden sana gittikçe pahalanıyor senin burda iphone yi boykot etmenin bir manası yok yani ha ediyorsanda o senin sorunun millete böyle tavsiyelerde bari bulunma boykot edeceksen daha önce boykot etmen gereken şeyler var sen anladın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı