5000 TL telefonlara 12 ay taksit nasıl yapılır?

MotoCBR

Hectopat
Makaleler
8
Merhaba, ben 5000 liralık telefon alacağım ama 3500 lira ve üstü telefonlara en fazla 3 taksit yapılıyormuş ve benim 3 taksit alacak kadar durumum yok. Bir şekilde 12 ay taksit yapabiliyormuşsun. Nasıl 12 ay taksit yaptırabilirim?

Banka kredisiyle veya uygun sektörlerde kredi kartına sonradan taksitlendirme ile taksit yapabilirsiniz.

Merhaba, ben 5000 liralık telefon alacağım ama 3500 lira ve üstü telefonlara en fazla 3 taksit yapılıyormuş ve benim 3 taksit alacak kadar durumum yok. Bir şekilde 12 ay taksit yapabiliyormuşsun. Nasıl 12 ay taksit yaptırabilirim?

12 taksit faiz de bindiriyor, faizsiz bi' 12 taksit seçeneği ile hiç karşılaşmadım telefonlar için. Genel olarak 6 taksit bulunurken world gibi birkaç kartta 9 taksit seçeneği de var(faizsiz). Kartta limit varsa 6 veya 9 yapmanız daha iyi olur bence.

Kredi kartınız varsa taksitli nakit avans yaparak 12 aya kadar taksit yapabilirsiniz ve faiz bildiğim kadarıyla çok yüklü bir şekilde olmuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı