5000 TL Vatan'dan Sistem Önerisi

Valla ileride fiyatlar düştüğünde daha iyi sistem toplardım bu paraya demeyeceğine inanıyorsan topla.
Zaten okul zamanında çok fazla oynayamayacağım o yüzden şimdi topliyim biraz keyfine variyim.

600TL vermene gerek yok. Oradaki personelin çakallığı. Sistemi buraya yaz.
Fotoğrafı buraya yolluyamıyorum. O yüzden buraya yaziyim.
MSI GeForce Gtx 1060 GAMING X 6GB GDDR5 192 bit
Z270 GAMING M3
WD 3.5" 1TB Caviar Blue Sata 3.0 7200Rpm 64mb cache harddisk
Zalman z11 neo
Amd ryzen5 1400
GSKILL 8GB RipjawsV Kırmızı DD4 2400MHz
PHILIPS 21,5 227E4LHAB
Sandisk 120gb plus sata 3.0 ssd

O zaman windowsu nasıl halletçez?

Hocam arkadaş ısrarla oynamak istediğini ve fiyatın önemli olmadığını söylüyor neden hala sabret diyorsun?
Windows'u ben kurarım de ve buradan yola çıkarak bir Windows 10 USB'si hazırla kendine ve deneme sürümü yüklemeni yap, daha sonra 50 ₺ gibi bir rakama Windows 10 PRO kodu satın alabilirsin n11 gibi alışveriş sitelerinden, kodu gir düşük fiyata orjinal Windows 10'a sahip ol, 600 ₺ gibi şeyler sakın aman diyeyim.
Sisteminin detaylarını bizimle paylaşırsan daha iyi olur.

Ben sabretmeni öneririm.
3 yıldır bekliyorum, artık yeter tek istediğim Skyrimde kasmadan oynuyabilmek.

O zaman mecbur vatandan toplıyacaz gibi. Siz topladığınız sistemi yazabilir misiniz ? Burdan resim yükle butonu ile de SS'ini yükliyebilirsiniz.
Fotoğrafı buraya yolluyamıyorum. O yüzden buraya yaziyim.
MSI GeForce Gtx 1060 GAMING X 6GB GDDR5 192 bit
Z270 GAMING M3
WD 3.5" 1TB Caviar Blue Sata 3.0 7200Rpm 64mb cache harddisk
Zalman z11 neo
Amd ryzen5 1400
GSKILL 8GB RipjawsV Kırmızı DD4 2400MHz
PHILIPS 21,5 227E4LHAB
Sandisk 120gb plus sata 3.0 ssd

Sistem bu fotoğrafı yolluyamıyorum 1MB'den büyük diye.

Valla o kadar para verip, bir 16 GB ram sahibi olamamak garip geldi bana ama.
Ryzen 5'in de en altını koymuşlar.
SSD için bilemiyorum Sandisk hiç tecrübe etmedim.
Ekran kartını ne kadardan satıyorlar stokta yok sanıyordum onları?
Sizler ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?

Ben o rehbere baktımda usbyi takçağım bir bilgisiyarım filan yok o yüzden nasıl halletçem bilmiyorum. Bide şimdi usbye indirip yeni alcağım bilgisiyara takçam sonra windows yüklencek mi ? Büyük ihtimal kod istiycek oraya da satın alacağım kodu yazcam galiba.

Bende 8gb ramden şüpheliyim sistem toplam 5356tl tuttu en azından 16gb olması gerek. Ekran kartının fiyatı 1579,75tl

Aynen, bu konuyla ilgili videolar var bilgilenebilirsin.
Hiç olmadı, Vatan'a git USB ile benim orjinal Windows'um var bu USB içinde siz bunu kurun ben eve gidince kodu gireceğim dersin, olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…