5000 TL Vatan'dan Sistem Önerisi

Bide aklıma şimdi geldi adamlar şeyden de bahsetti. Şimdi aniden elektrik giderse diye bir makine almak gerekiyormuş onu aldığın zaman makine yarım saat daha açık kalıp kapanıyorumuş.

Sanırım bilgisiyarın interneti görmesi için bir şey alıyorduk onu da atsanız iyi olur. :)

SSD için büçen nedir? @Kedr
İşte monitör dahil 4736tl tuttu. Benim sınırım 5000 fakat 5200 gibi bir fiyata da çıkabilirim üstte yazdığım şeyleri de ekleseniz? :)

Elektrik için dediğin UPS'tir. Elinizde modem var mı? UPS'i almana gerek yok.
Modem işte interneti sağlıyan şey ise var ( birtane siyah kutu ) ama benim bir arkadaşım da sistem topladı onun bilgisiyarı interneti görmemiş bilgisiyara kablo mu ne bağlamış. Ben onu yapmak istemiyorum odam modermden uzak. Başka bir arkadaşım da ups şeysini almazsan elektirik gidince sistemin yanar gibi bir şey dedi o zaman arkadaşım yanlış bilgi mi verdi?

Neden Vatan'da ısrarcısınız. Hani o arka taraftaki bir bölüm var ya nağmıdeğer "iade-arıza" bölümü. İşte orası hiç de o süslü bilgisayar toplama alanına benzemiyor. Sinerji'den topla en güzel şekilde kablolama yapıp Windows 10 Pro yükleyip evine yollasınlar. Belirli bir internet sitesinden 50 TL'ye Windows OEM key alın buyrun size sistem. Üstüne kalan parayla gidip bir restorantta yemek yersiniz.

Neden Vatan'da ısrarcısınız. Hani o arka taraftaki bir bölüm var ya nağmıdeğer "iade-arıza" bölümü. İşte orası hiç de o süslü bilgisayar toplama alanına benzemiyor. Sinerji'den topla en güzel şekilde kablolama yapıp Windows 10 Pro yükleyip evine yollasınlar. Belirli bir internet sitesinden 50 TL'ye Windows OEM key alın buyrun size sistem. Üstüne kalan parayla gidip bir restorantta yemek yersiniz.
Ankarada yaşıyorum Sinerji Ankarada varsa tabi ordan alabilirim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı