Başta İntel i7 koycaklardı bende amd ryzen 5 daha iyi değil mi dedim adam da ramlerinde sorun oluyo filan dedi sanırım pek bilmiyor bu insanlar anakartı değiştirmediler bile şüphelenmiştim zaten.Anakart ve işlemci uyumsuz.
Başta İntel i7 koycaklardı bende amd ryzen 5 daha iyi değil mi dedim adam da ramlerinde sorun oluyo filan dedi sanırım pek bilmiyor bu insanlar anakartı değiştirmediler bile şüphelenmiştim zaten.Anakart ve işlemci uyumsuz.
Oha. Vatan'daki çalışan arkadaş böyle bir şey nasıl yapabilir?Anakart ve işlemci uyumsuz.
Sen boşver onları, buradan sana sistem toplayacak arkadaşlar bulunur. Değil mi hocam? @105993Başta İntel i7 koycaklardı bende amd ryzen 5 daha iyi değil mi dedim adam da ramlerinde sorun oluyo filan dedi sanırım pek bilmiyor bu insanlar anakartı değiştirmediler bile şüphelenmiştim zaten.
Adam gibi 5000tlye monitör dahil sistem dizer misiniz ? Zaten çok baştan savma yaptılar bileşenleri koymayı.Oha. Vatan'daki çalışan arkadaş böyle bir şey nasıl yapabilir?
Hiç ihtimal vermediğimden bakmadım bile.
Bostancı'daki bazı Vatan çalışanlarıyla muhabbetim var da pek öyle değiller. Demek ki yerden yere değişiyor.Siz Vatan'daki çalışanları çok bilgili sanıyorsunuz herhalde? Ellerinde kalan ürünleri satmaya çalışıyorlar.
Bilgili değilse de ben bilmiyorum desin başkasını çağırsın 5300tl kolay bulunan bir para değil.Siz Vatan'daki çalışanları çok bilgili sanıyorsunuz herhalde? Ellerinde kalan ürünleri satmaya çalışıyorlar.
Bütçem iyi olabilir ama bu bilgisiyar hakkındaki bilgisizliğim olmasa süper olurdu. Daha windowsu filan nasıl kuracağımı şimdi öğrendim.5000tl bütçe cidden bir pc için sağlam paraymış hocam![]()
Monitör dahil diyor.Bu sistemi alabilirsin.
Eki Görüntüle 249956
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.