5000 TL Vatan'dan Sistem Önerisi

İnternetten alın kardeşim. Kırın şu önyargıyı. LCW internette benden 6 TL fazla aldı diye arayıp paramı almış kişiyim sizin 5000TL'nize mi birşey olucak Allah aşkına. Bakın ben bilgisayar diziyorum. Aynı siteden 1'den fazla parça almadım şuana kadar en ucuz hangi sitedeyse ordan aldım. Hadi diyelim ürünümü bozuk yolladı/ürünümü yollamadı/geri almadı. Giderim bunlara 200-300 liram için bir dava açarım. Davadan da 1000-2000 lirayla çıkarım olan mağazaya olur. Bu iletiyi ailenize gösterin. Oldu ki size yanlış ürün gönderdiler veya bozuk geldi. Geri gönderirsiniz. Bu kadar basit 20 gün içinde yapıp yollarlar. Ki bu gibi firmalar ürünleriyle uğraşmak istemedikleri için hayal edemeyeceğin bir şekilde kargolama yapıyorlar.

SSD olarak Samsung 850 Evo 250GB alabilirsin. İnternetten alabilirsen daha iyi bu sistem toplayabilirim.
Tamam bir de Sinerji'den toplar mısın o zaman ? Arasındaki farklar çok belliyse ordan aliyim.

SSD olarak Samsung 850 Evo 250GB alabilirsin. İnternetten alabilirsen daha iyi bu sistem toplayabilirim.
Şu ssd olmaz mı ? Corsair 120GB Force Serisi LE 200 Sata 3.0 SSD (550MB Okuma / 500MB Yazma)

İnternetten alın kardeşim. Kırın şu önyargıyı. LCW internette benden 6 TL fazla aldı diye arayıp paramı almış kişiyim sizin 5000TL'nize mi birşey olucak Allah aşkına. Bakın ben bilgisayar diziyorum. Aynı siteden 1'den fazla parça almadım şuana kadar en ucuz hangi sitedeyse ordan aldım. Hadi diyelim ürünümü bozuk yolladı/ürünümü yollamadı/geri almadı. Giderim bunlara 200-300 liram için bir dava açarım. Davadan da 1000-2000 lirayla çıkarım olan mağazaya olur. Bu iletiyi ailenize gösterin. Oldu ki size yanlış ürün gönderdiler veya bozuk geldi. Geri gönderirsiniz. Bu kadar basit 20 gün içinde yapıp yollarlar. Ki bu gibi firmalar ürünleriyle uğraşmak istemedikleri için hayal edemeyeceğin bir şekilde kargolama yapıyorlar.
Ben ama parçaları kasaya yerleştirmeyi bilmiyorum. O yüzden hepsini bir yerden alıp onlara yaptırmam gerek. Sinerji ile Vatan arasındaki fark çok fazlaysa Sinerji'den alırım bende.

Hepsini farklı sitelerden toplasam olur mu?
Parçaları birleştirmeyi bilmiyorum. Bilgisiyarı Vatan'dan alma sebeplerimden biri de buydu. Bu topladığın sistemi alsam idare edemez miyim? Normalde bugün almaya gitçektim. Sinerji'den alırsak çok beklemek istemiyorum.

Vatan'dan topladığım sistemi alabilirsin. Sana yanına yok UPS verelim falan derse kabul etme. Everest, Frisby önerirse uzak dur. Monitör olarak eğer profosyonel oyuncu değilsen TN panel alma. IPS bir panel alabilirsin. Bütçe kalırsa Samsung 850 Evo 120/250 GB SSD almayı unutma. @Kedr

Vatan'dan topladığım sistemi alabilirsin. Sana yanına yok UPS verelim falan derse kabul etme. Everest, Frisby önerirse uzak dur. Monitör olarak eğer profosyonel oyuncu değilsen TN panel alma. IPS bir panel alabilirsin. Bütçe kalırsa Samsung 850 Evo 120/250 GB SSD almayı unutma. @Kedr
Aklımda bu monitör vardı. ASUS VP228TE 21.5 inç 1ms D-Sub/DVI-D Full HD Led Monitör

Tamam bütçe artarsa ssd alcam.

Screenshot_2.png

Birde Ryzen 5 1500X ekle, internet mağazsında stokta yok diye sepete ekliyemedim. Dün akşam fotoğraf yükliyemedim anca atabiliyorum. Herşey dahil 5000TL geçmiyor.

Eki Görüntüle 250120
Birde Ryzen 5 1500X ekle, internet mağazsında stokta yok diye sepete ekliyemedim. Dün akşam fotoğraf yükliyemedim anca atabiliyorum. Herşey dahil 5000TL geçmiyor.
Gtx 1060 yerine 1050ti koysam çok şey kaybeder miyim? Bütçeyi biraz kısmam gerek. Amd ryzen 1500x bulunnmuyo onun yerine amd ryzen 5 1400 alsam olur mu ? (Amd ryzen 5 1400ü Gtx 1050ti ile kullanacağım.)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı