5000 TL Yayın için PC Toplama

@Pantheon Bu Sistem bütcemi aşıyor ama 1060 3 gb alamassam oraya 1050 ti eklemeyi düşünüyorum hocam

@Pantheon Ürünler internetten alınmayacak büyük ihtimal dışarıdan alınacak olan olacak hayatımda ilk defa sağlam sistem alıcam ve 8 gb ram yayın için yetersiz kalıcak gün gelicek ben bu sisteme max yapsam ilerde ekran kartı takviyesi yaparım o yüzden ramden kısmak bana saçma geliyor hele yayın yapacağım ve internetim 2 upload droplarıda önlemek için ram hertürlü işime yarar diye düşünüyorum

Ben size RAM'den kısın demedim. Size yaptığım listede zaten 16GB RAM mevcut. O listeye bir bakın bir de sizin listeye bakın. Demek Vatan Bilgisayar bu yüzden hala batmadı. İyi günler geçmiş olsun diyorum.

@Pantheon anlamamakta irdeliyorsunuz haala hocam. Ben diyorumki ram 16 gb yapacağım ve nerden alacakları belli değil sadece ben 5bin tl'ye istediğim pc yi yazacağım ve başkası tarafından bana alınacak ama siz haala yok vatan böyle şöyle zaten benim bu zamana kadar vatandan 1 tane alışveriş yaptığımı hatırlamıyorum ben. Asıl sizin şöyle anlamamazlıktan gelmeye çalışmanıza geçmiş olsun diyorum. He bu arada bu ürünleride itopya'nın internet sitesinden topladım

Bizim önerdiklerimizde ne var da beğenmiyorsun kendi kafana göre yapıyorsun ? Pantheonun önerdiği sistem gayet iyi onu alın derim.

@EgeMan 8 gb ram istemiyorum bu yüzden bütce açıp kendime uygun bir sistem topladım. Bende bilgisayar öğrencisiyim içli dışlıyım sizden fikir aldım topladığım parçalarda bana yayın için yeterli 1060 lık bütcem olsa bende isterim 16 gb ram 1060 yapiyim ama malesef. He bu arada önerdiğiniz sistemler gayet güzel yorumlarınız için teşekkürler

Pantheonun önerdiği sistem 5300 TL kardeş hem 1060 6GB hem 16 GB RAM, sen neye kafanı yoruyorsun anlamadım ne hoşuna gitmedi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…