5000 TL'ye 1.80 boy - 93 kilo için koltuk önerisi

Bütçe
5000

sakus

Hectopat
Yer
İzmir Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
INTEL i3-12100F 4.3GHz 4/8 Çekirdek İşlemci
ASUS PRIME H610M-E DDR4 Anakart
PALIT RTX 3060 Dual 12GB Ekran kartı
Adata XPG Gammix D30 16 GB (2x8) 3200 MHz
SHARKOON SHP650V2 650W 80+ EU Güç kaynağı
ADATA LEGEND 710 512GB M.2 2400-1000MB/s SSD
Meslek
Öğrenci
1.80 93 kilo için uygun bir koltuk arıyorum. xDrive toryum xDrive 15'li Hawk Fab modelleri vs onlarda kafam çok karıştı, sosyale danışmak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

xDrive 15'li sizin yarınız kadar insanlar için.

Yani önermiyorsunuz arkadaşım kullanıyor 80 civarı küsur kilo benımle neredeyse aynı boyda sorun yaşamadığını söylemişti.

Yani önermiyorsunuz arkadaşım kullanıyor 80 civarı küsur kilo benımle neredeyse aynı boyda sorun yaşamadığını söylemişti.

Ben denedim hemen hemen aynıyız bana çok küçük geldi.

1695504009559.png

Hawk oyuncu koltukları da iyi diye biliyorum. Zaten gerek yayıncı olsun gerek de fenomenlerde sıkça karşılaşılan koltuk markasıdır. Tabii bizzat denemek lazım. Fiyatı biraz geçse de bu ürünü örnek olarak önerebilirim. Onun dışında kilo ve boy olarak kurtarıyor. 1.90 boya ve 120 Kg'ya kadar desteklendiği söylenmiş.

Hawk oyuncu koltukları da iyi diye biliyorum. Zaten gerek yayıncı olsun gerek de fenomenlerde sıkça karşılaşılan koltuk markasıdır. Tabii bizzat denemek lazım. Fiyatı biraz geçse de bu ürünü örnek olarak önerebilirim. Onun dışında kilo ve boy olarak kurtarıyor. 1.90 boya ve 120 Kg'ya kadar desteklendiği söylenmiş.

Evet güzel koltuklar olduğunu duydum gördüm fakat XDrive'a daha çok kayıyorum önerebileceğiniz xDrive modeli var mıdır acaba? Hawkı da düşüneceğim fakat.

Sadece renkleri değişiyor, İncehesap üzerinde daha ucuz şu an:

Evet güzel koltuklar olduğunu duydum gördüm fakat XDrive'a daha çok kayıyorum önerebileceğiniz xDrive modeli var mıdır acaba? Hawkı da düşüneceğim fakat.

Benim tercihim Hawk'dan yana hocam. xDrive olarak zamanında da hawk gibi fenomenlerde kullanıldığı gördüm. Sanırım biraz daha eski bir marka veya o zamanlarda yaygındı. Ancak hawk modelleri yaygınlaşmaya başladıkça veya benim gözlemlerim sonucunda da olabilir elbette ancak hawk modellerine geçiş yapmaya başladılar. Tabii xDrive kalitesiz diye bir imada bulunmuyorum. İki modelin de kaliteli, kalitesiz, verimsizlik, verimlilik gibi etkenlere sahip olacakları için bizzat bakmak gerekir. Ancak attığım model bence gayet fiyatına hak eden bir ürün. Kumaş olduğu için de terletme gibi durumlar yapmaz.

Benim tercihim HawK'den yana hocam. xDrive olarak zamanında da hawk gibi fenomenlerde kullanıldığı gördüm. Sanırım biraz daha eski bir marka veya o zamanlarda yaygındı. Ancak hawk modelleri yaygınlaşmaya başladıkça veya benim gözlemlerim sonucunda da olabilir elbette ancak hawk modellerine geçiş yapmaya başladılar. Tabii xDrive kalitesiz diye bir imada bulunmuyorum. İki modelin de kaliteli, kalitesiz, verimsizlik, verimlilik gibi etkenlere sahip olacakları için bizzat bakmak gerekir. Ancak attığım model bence gayet fiyatına hak eden bir ürün. Kumaş olduğu için de terletme gibi durumlar yapmaz.

V4 ve V6ları da var hocam bunun onları önerir misiniz?

Yeni konular

Geri
Yukarı