5000 TL'ye fare ve klavye önerisi

Bütçe
5000-5500
Ben o bütçeler veriliyorsa klavyeye hotswap bir model alınması taraftarıyım. Hem switchlerin bozulma ihtimali daha az oluyor hem de bozulsa switchleri değiştirip sanki 0 almışsın gibi kullanmaya devam edebiliyorsun.

Hot swap ki zaten. Değil mi?

@DMN hocam bu klavye çok hoşuma gitti ya. Hiç mi götürmez 4 yıl falan.

Son düzenleme:
Steelseries alacaksan apex pro ve apex 9 fiyatlarını haketmiyor şimdi baktım. İçlerinde tek alınabilir model apex pro mini alınabilir. Onun dışında yani fiyatlara bakıyorum ama apex 9 ve apex pro ortalama 4500TL bandındalar. O bütçeye çok daha iyi ürünler alınabilir.

@DMN hocam bu klavye çok hoşuma gitti ya. Hiç mi götürmez 4 yıl falan.
Hocam hoşuna gittiyse al da yani o sen yukarda hem mouse ve hemde klavye için toplam 5000TL bütçem var diyosun baktığın klavye sadece 5000TL. Diyosan ki ben mouse sonra alayım o bütçeye de bu sefer çok daha iyi klavyeler var.

Anlıyorum ama daha kaliteli ve seni daha çok memnun edebilecek ürünler varken sen görünüş ile haraket ediyosun.

Anlıyorum ama daha kaliteli ve seni daha çok memnun edebilecek ürünler varken sen görünüş ile hareket ediyosun.

Hocam ben alacağım ya yarın İtopya'ya gidip alacağım çok sevdim klavyeyi. Bir de mini nereden alabilirim?

Hocam ben mesela switch bozuldu aynı switch taksam çalışır demi?

Hocam ben alacağım ya yarın İtopya'ya gidip alacağım çok sevdim klavyeyi. Bir de mini nereden alabilirim?

Hocam ben mesela switch bozuldu aynı switch taksam çalışır demi?
İşte ss alınca sorun orda aynı switch'i bulamazsın. İkincisi apex pro veya pro mini hotswap değiller.

Hocam ben çok sevdim hem fiyatı da uygun 4.5k. Sadece 2023 modeli ile 2020 modeli arasında 4kya değecek farklar var mı?

Hocam 4.5 kya başka ne olabilir gene de tavsiyenizi alayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı