5000 TL'ye i7 6600 Sisteme Workstation Yükseltme Önerisi

Bütçeyi arttırabilirim hangi işlemciden bahsediyorsunuz acaba?

Xeon E5 2696 v4 demiştim ama Sahibinden üzerinde kalmamış. Bu işlemci de işinizi görür. 18 çekirdekli kendisi. Mac ile parayı çöpe atmaktan başka bir şey yapılmaz. Mac OS lazımsa Hackintosh yapılıyor diye biliyorum. Bu anakartın da Xeon desteği bulunuyor. DDR4 8 GB RAM takviyesi de yapabilirsiniz.

Toplam bütçe nedir 13 bin TL'lik iMac falan demişsinizde? O kadar bütçeniz var ise elinizdekini satıp bir sistem oluşturulabilir.
Aslına bakarsanız maksat çok masraf yapmadan olabildiğin f/p bir ürün toplamak ama eğer çok fark yaratacaksa evet 13bin tl'e kadar çıkabilirim.

Xeon E5 2696 v4 demiştim ama Sahibinden üzerinde kalmamış. Bu işlemci de işinizi görür. 18 çekirdekli kendisi. Mac ile parayı çöpe atmaktan başka bir şey yapılmaz. Mac OS lazımsa Hackintosh yapılıyor diye biliyorum. Bu anakartın da Xeon desteği bulunuyor. DDR4 8 GB RAM takviyesi de yapabilirsiniz.
Teşekkürler öneriler arasından gerekli karşılaştırmaları yapıp bir tercihte bulunacağım.

Ekran Alıntısı.PNG

Şöyle bir sistem olabilir çok güzel olur. 4K 60 FPS rahatça renderlarsınız diye düşünüyorum. Sonuçta koskoca RTX 2080.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı