5000 TL'ye hangi iPhone alınır? Cevaplarınızı bekliyorum.
5K e ikinci el iPhone 8 alabilirsin. Senin yerinde olsam bütçeyi arttırıp ikinci el SE 2 alırdım.
5000 TL'ye hangi iPhone alınır? Cevaplarınızı bekliyorum.
Arkadaş sanırım geçmişten geliyor zaman yolcusu olarak Samsung'a yönelebilirsiniz.
İkinci el olarak sahibinden letgo falan sitelerden ne alınır?Hocam ikinci el piyasasına baktığımda o fiyat bandında 6S ya da 7 gibi cihazlar görüyorum. Bir 6S kullanıcı olarak bu cihazın modası geçti. Temiz bir cihaz bulsanız bile en fazla 1 yıl kullanabileceğinizi düşünüyorum çünkü batarya sorunları artık çekilmez bir halde. Tavsiyem androide yönelmeniz.
Bu bütçede Iphone alınmaz, sizi biraz üzebilir çünkü. Değişen bir parçası olabilir, Touch ID gibi özelliği bozuk olabilir ve benzeri şeylerle karşılaşabilirsiniz. Forumdaki arkadaşlarımın da dediği gibi farklı bir markaya yönelmeniz en mantıklısı.Abem ikinci el diye kastettim
İkinci el olarak sahibinden letgo falan sitelerden ne alınır?
Şimdi baktım. SE yi 6000 e satan siteler var telefon temiz görünüyor. Sıkıntısı yok yazmış. Mesela buna güvenilir mi?Bu bütçede Iphone alınmaz, sizi biraz üzebilir çünkü. Değişen bir parçası olabilir, Touch ID gibi özelliği bozuk olabilir ve benzeri şeylerle karşılaşabilirsiniz. Forumdaki arkadaşlarımın da dediği gibi farklı bir markaya yönelmeniz en mantıklısı.
Sevgili kardeşim. Sıfır değil ikinci el.iPhone 6 veya 5 al en azından alo dersin.
Sahibinden üzerindense Param Güvende ile alın bence hocam, onun haricinde görüşüp almak daha temiz olur.Şimdi baktım. SE yi 6000 e satan siteler var telefon temiz görünüyor. Sıkıntısı yok yazmış. Mesela buna güvenilir mi?
Yurt dışı ve değişenli telefondur büyük ihtimalle. İşinizi sağlama alıp S10+ alın neden illaki iPhone diyorsunuz ki?Şimdi baktım. SE yi 6000 e satan siteler var telefon temiz görünüyor. Sıkıntısı yok yazmış. Mesela buna güvenilir mi?
Sevgili kardeşim. Sıfır değil ikinci el.
iPhone 8.5000 TL'ye hangi iPhone alınır? Cevaplarınızı bekliyorum.
İphone a işlemcisinden dolayı bakıyorum.Yurt dışı ve değişenli telefondur büyük ihtimalle. İşinizi sağlama alıp S10+ alın neden illaki iPhone diyorsunuz ki?
O fiyata alabileceğiniz hiç bir iPhone işlemcisi günümüz için uygun değil. Uygun olsalar bile diğer tüm yönlerden eksileri hiç ama hiç bitmiyor.İphone a işlemcisinden dolayı bakıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.