Fiyat olarak çok avantajlılar. MSI'in paneli daha iyi olması lazımdı. Birisi tam pivot. Dell ise sadece aşağı yukarı.Onlar hangi konuda daha iyi, sadece fiyat konusunda mı? Özellikler olarak nasıl bir fark var?
Fiyat olarak çok avantajlılar. MSI'in paneli daha iyi olması lazımdı. Birisi tam pivot. Dell ise sadece aşağı yukarı.Onlar hangi konuda daha iyi, sadece fiyat konusunda mı? Özellikler olarak nasıl bir fark var?
Fiyat olarak çok avantajlılar. MSI'in paneli daha iyi olması lazımdı. Birisi tam pivot. Dell ise sadece aşağı yukarı.
AOC'un renkleri daha iyi.Panel önemli değil benim için, benim için önemli olan görüntü kalitesi, canlılık, oyun performansı ve odaklanma gibi şeyler.
Dell çöp o zaman hocam, ben niye aldım bu monitörü iyi bir tarafı yoksa.AOC'un renkleri daha iyi.
İnsanları dinlememişsin ancak yorumuna da katılmıyorum. Bu cevabı bırakıp gidiyorum.Dell çöp o zaman hocam, ben niye aldım bu monitörü iyi bir tarafı yoksa.
Bir ürünün bir üründen daha iyi olması, daha iyi olmayan ürünü çöp yapmaz, sadece kötü bir seçim yapar.
Hiç mi iyi yanı yok bu cihazın?İnsanları dinlememişsin ancak yorumuna da katılmıyorum. Bu cevabı bırakıp gidiyorum.
Bak şimdi kardeşim aldığın monitör kötü değil ama gidip 1000TL fazla verince + olarak iyi bir şey yok diğerleri ile aynı yani. Hatta bu daha iyi yani.Hiç mi iyi yanı yok bu cihazın?
60 Hz'den geçiyorum bana çok güzel gelir G2422HsBak şimdi kardeşim aldığın monitör kötü değil ama gidip 1000TL fazla verince + olarak iyi bir şey yok diğerleri ile aynı yani. Hatta bu daha iyi yani.
![]()
MSI G244F 23.8 inç 170Hz 1ms Full HD FreeSync Premium Rapid IPS Gaming Monitör
Rapid IPS – 1 ms GTG tepki süresi ile ekrandaki renk ve parlaklığı hızla optimize ederwww.gaming.gen.tr
Bak şimdi kardeşim aldığın monitör kötü değil ama gidip 1000TL fazla verince + olarak iyi bir şey yok diğerleri ile aynı yani. Hatta bu daha iyi yani.
![]()
Rapid IPS – 1 ms GTG tepki süresi ile ekrandaki renk ve parlaklığı hızla optimize ederwww.gaming.gen.tr
Eki Görüntüle 1949264
ile yeterince konustun bence hocam.
Ayrıca bu monitörün renk doğruluğu %92 iken, G2422HS'nin renk doğruluğu %99 sRgbBak şimdi kardeşim aldığın monitör kötü değil ama gidip 1000TL fazla verince + olarak iyi bir şey yok diğerleri ile aynı yani. Hatta bu daha iyi yani.
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.