5000 TL'ye IPS ve asansörlü en iyi monitör nedir?

Bütçe
5000tl
Kendiniz bayagi emin duruyorsunuz. Garanti ile mi yuruyor o isler? Bosuna konu acmissiniz meger, cok bilgili bir abiye benziyorsunuz.
Bu tavırlar nerden geliyor efendim, Heves edip monitör alıyoruz demedik laf bırakmıyorsunuz. Bir kerede kötü yanlarını değil de iyi yanlarını söyleseniz hiç gerginlik yaşanmayacak.

Bu tavırlar nerden geliyor efendim, Heves edip monitör alıyoruz demedik laf bırakmıyorsunuz. Bir kerede kötü yanlarını değil de iyi yanlarını söyleseniz hiç gerginlik yaşanmayacak.

Bir yerden gelmiyor yahu. Danistiginiz platform ya hani, cevap verilince de garip garip hal ve hareketler sergiliyorsunuz. Ayni fiyata guzel urunler var kardesim, anlamiyor musun?

Kötü bir monitör değil, ayrıca markasının Dell olması ve 3 yıl garantisi olması güven sağlıyor.
Dell markası son senelerde çok bozmuş bir marka ki Alienware serisi bile maalesef çok başarısızlaştı.

Monitörde 3 yıl garantinin çok anlamı yok. Ghosing tarzı şeyleri garantiye sokmuyorlar, ölü pixelde belli bir sayıya kadar garantiye almıyorlar. Sonuç olarak panel kendiliğinden ölecek ki garantinin bir anlamı olsun.

Mönitör iyi olabilir ama sunduğunuz argumanların kaliteyle bir ilgisi yok, demeye çalıştığım bu.

Ben g2422hs aldım çöp dediler.
Boşver dostum. Her ürünü kötüleyen var. Kullanmasam neyse ama cihaz iyi sende memnunsundur. AOC'da alsan çok fazla bir artı olmazdı yani.

Ha sen alırken arada kaldığın modelleri bilmiyorum. Bende G2722HS var yani aynısının 27 inç modeli. Ben alırken 27 inç olup böyle yüksek hz veren model yoktu ondan tercih ettim. Belki sen alırken diğer modeller iyidir bilmiyorum. Ben 4K'ya almıştım fiyatlar uçmuş yine.

Edit: Konuyu buldum. Ben olsam senin konunda önerilen diğer modelleri düşünürdüm. Bak G2422HS kötü değil ancak fiyat farkı çok ve değmez o kadar farka. Ha Dell'in hizmeti cidden çok iyi başka hiç bir firmadan öyle şeyler bulamazsın ancak dediğim gibi fiyat farkı fazla.

AOC alın geçin hocam.
AOC gibi bir model varken çöp çünkü.
Eyüp tamam AOC monitörünü çok seviyorsun anladık. Sanarsın her markanın her ürünü kaliteli...

Son düzenleme:
AOC gibi bir model varken çöp çünkü.
Bir ürünün bir üründen daha iyi olması, daha iyi olmayan ürünü çöp yapmaz, sadece kötü bir seçim yapar.

Boş ver dostum. Her ürünü kötüleyen var. Kullanmasam neyse ama cihaz iyi sende memnunsundur. AOC'da alsan çok fazla bir artı olmazdı yani.

Ha sen alırken arada kaldığın modelleri bilmiyorum. Bende G2722HS var yani aynısının 27 inç modeli. Ben alırken 27 inç olup böyle yüksek Hz veren model yoktu ondan tercih ettim. Belki sen alırken diğer modeller iyidir bilmiyorum. Ben 4K'ya almıştım fiyatlar uçmuş yine.

Edit: Konuyu buldum. Ben olsam senin konunda önerilen diğer modelleri düşünürdüm. Bak G2422HS kötü değil ancak fiyat farkı çok ve değmez o kadar farka. Ha Dell'in hizmeti cidden çok iyi başka hiçbir firmadan öyle şeyler bulamazsın ancak dediğim gibi fiyat farkı fazla.

Eyüp tamam AOC monitörünü çok seviyorsun anladık. Sanarsın her markanın her ürünü kaliteli...

1000 TL fiyat farkı benim için pek önemli değil, önerilen diğer monitörler daha mı iyiydi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı