5000 TL'ye kadar bilgisayar önerisi

Bütçe
5000

_birgaripadam_

Decapat
Selamunaleyküm öncelikle. Elimde şu anda;
İşlemci: Intel(r) Core(tm)2 Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
RAM: 14 GB (2 tane 4 GB G.Skill Sniper DDR3 - 2 tanede kasanın kendisinde olan 1I 4 GB 1I 2 GB)
Depolama: 1 terabayta yakın (800GB - 1000 GB) arası bir şey.
Kasa ve güç kaynağı: HP Compaq 6000 Pro Micro Tower.
Ekran kartı: Power color 1 GB ekran kartı.

Bu kasayı satıp üstüne bir 1000-1500 TL ekleyip bir bilgisayar almak istiyorum ama kasa ne kadar eder bilmiyorum.
Oynayacağım oyunlar genellikle " Valorant, eurotruck, CS:GO, ve bir de Assassin's Creed var ama hangi oyununu oynarım. Hangisini kaldırır bilmiyorum.)

Bilgisayardan çok anlamıyorum, yazarken anlayabileceğim şekilde ve şu an elimde bulunan kasayı satabileceğim fiyatı yazarsanız sevinirim.
Teşekkürler.

Kasanın 3500 edeceğini sanmıyorum, 2000-2300'e satabilirsiniz belki.

Hocam o pc 3000 hatta 1000 bile etmez kusura bakmayın ama. Şu anda sadece fiyat üzerinden gidicem performansla alakalı bir şey önermicem fakat istediğiniz oyunları rahat oynarsınız diye düşünüyorum.
Not: Gidipte ultra ayarlarda Cyberpunk açmaya çalışma

AMD Sistem:
İşlemci: AMD RYZEN 5 2400G 3.6GHz 6MB Önbellek 4 Çekirdek AM4 14nm Vega 11 GPU İşlemci | ITOPYA
Anakart: ASUS PRIME A320M-K/CSM 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 VGA HDMI mATX Anakart | ITOPYA
RAM: XPG 8GB Gammix D30 Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram | ITOPYA
SSD: Patriot 960GB Burst 560MBs/540MBs SATA3 2,5'' SSD PBU960GS25SSDR | Adeks Store
Güç Kaynağı: XPG Pylon 550W 80+ Bronz Güç Kaynağı PYLON550B-BKCEU | Adeks Store
Kasa: ZALMAN S4 PLUS 3x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Şu anda anakart ve Güç kaynağı dışında diğerleri stokta yok ama başka yerde bulursanız alabilirsiniz.
Son kez uyarıyorum sadece fiyata göre bir liste yaptım eleştiricek kişiler ona göre eleştiri yapsın.
Dostum böyle dediğime bakma istediğin oyunlarıda açar diye düşünüyorum ve oyun testleri videousunu bırakıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Videoda oyunlar varmıdır bilmem ama sizde internetten bulabilirsiniz.
İyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…