5000 TL'ye kadar mikrofon önerisi

FlexTheFinest

Megapat
Daha fazla  
Dostlar selam.
Hem vokal kaydı için hem de oyunlarda kullanmalık, Fifine, Rode tarzında mikrofon arıyorum.
Kaliteli ses verecek, cızırtı, boğukluk gibi sorunlar çıkarmayan modellere yönelmek istiyorum. Var mıdır önerileriniz?

One pro modelini kullanıyorum. Bu iki model de harikadır. Vokal kaydı için bu fiyat aralığında bir mikrofon aranmaz. Görüşme ve oyunlarda ideal ancak vokal kayıtlarında orta düzey bir amatörü memnun eder.

Dosya Ekleri

• photo_2025-12-05_16-13-11.jpg
    136,3 KB · Görüntüleme: 7
Biliyorum, ama şuanda oyunlarda kullanmak daha ön planda. Sesimi temiz ve net iletsin. Daw programında mix vs. için de işimi görsün yeter.
İleriki zamanda zaten Lewit model ayrıca mikrofon alacağım. Şuan ki mikrofon dahili olduğu için ses yankısı çok yapıyor. En azından harici
bir mikrofon alırsam ve temiz ses verirse bu sorunu biraz da olsun azaltabilirim.

M8 Pulse seni mutlu eder. Diğerinden daha iyi 96KHz diğeri MDrill One 48KHz pahalı olanın farkı tek yönlü olmaması sen tek kullanacaksan M8 Pulse ideal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…