NYTMARE Kilopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 5.134 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 13:17 #11 alperbeta dedi: Sizin fotoğraftaki modemin aynısını kullanıyorum. Bir de son olarak müsait olduğunuzda OpenWrt interfaces kısmınızın SS'ini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... O zaman modemin lan1 portunu kullanacaksın.
alperbeta dedi: Sizin fotoğraftaki modemin aynısını kullanıyorum. Bir de son olarak müsait olduğunuzda OpenWrt interfaces kısmınızın SS'ini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... O zaman modemin lan1 portunu kullanacaksın.
alperbeta Hectopat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 261 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 13:43 #12 NYTMARE dedi: O zaman modemin lan1 portunu kullanacaksın.Eki Görüntüle 2600961 Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam.
NYTMARE dedi: O zaman modemin lan1 portunu kullanacaksın.Eki Görüntüle 2600961 Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam.
NYTMARE Kilopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 5.134 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 17:43 #13 alperbeta dedi: Çok teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Yaptın mı?
alperbeta Hectopat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 261 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 14:08 #14 NYTMARE dedi: Yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Yaptım, daha verimli çalışmaya başladı sqm. Tek sıkıntı şuan TT'nin modemi bozulmaya başladı, kapatıp açınca güç alamıyor bir süre. Dolap'tan ikinci el ucuza bir tane sipariş verdim.
NYTMARE dedi: Yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Yaptım, daha verimli çalışmaya başladı sqm. Tek sıkıntı şuan TT'nin modemi bozulmaya başladı, kapatıp açınca güç alamıyor bir süre. Dolap'tan ikinci el ucuza bir tane sipariş verdim.