5000 TL'ye kadar RTX 2060 için monitör önerisi

Bütçe
5000
Merhaba, RTX 2060 ekran kartına sahibim. 5000 TL'ye kadar hatta biraz daha üstüne de çıkabilirim duruma göre monitör alacağım ve hiç bilgim olmadığı için tavsiyelerinizi almak istedim. IPS panel bir monitör arıyorum ve genellikle FPS türü oyunları oynuyorum. Arada bir de hikayeli oyunlar oynuyorum. Nadiren dizi, film vs. izliyorum. Bu durumlara göre tavsiyelerinizi bekliyorum.

Donanım arşivinde gördüğüm bir monitör var ASUS'un. 165 Hz ve tasarım olarak da gayet güzel. 200 TL daha arttırma şansın varsa bir bakabilirsin, linkleri aşağıya bırakıyorum.

Sipariş: ASUS 23,6" VG24VQR 1MS(MPRT) 165HZ DP HDMI VA ,PIVOT CURVED GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

İnceleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Donanım arşivinde gördüğüm bir monitör var ASUS'un. 165 Hz ve tasarım olarak da gayet güzel. 200 TL daha arttırma şansın varsa bir bakabilirsin, linkleri aşağıya bırakıyorum.

Sipariş: ASUS 23,6" VG24VQR 1MS(MPRT) 165HZ DP HDMI VA ,PIVOT CURVED GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

İnceleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Curved pek tercihim değil hocam ama aklımda bulunsun teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı