Kimse adamakıllı öneri yapmamış ben yapayım bari Aoc 24G2SPU/BK 23.8" 165 Hz 1 MS HDMI FHD IPS Gaming Monitör Fiyatları ve Özellikleri bunu alın geçin hocam mükemmel bir modeldir kendisi.
Kimse adamakıllı öneri yapmamış ben yapayım bari Aoc 24G2SPU/BK 23.8" 165 Hz 1 MS HDMI FHD IPS Gaming Monitör Fiyatları ve Özellikleri bunu alın geçin hocam mükemmel bir modeldir kendisi.
Biraz aşıyor bütçeyi ama sanırım diğerlerindense bu model daha iyi gibi bakacağım teşekkür ederim hocamKimse adamakıllı öneri yapmamış ben yapayım bari Aoc 24G2SPU/BK 23.8" 165 Hz 1 MS HDMI FHD IPS Gaming Monitör Fiyatları ve Özellikleri bunu alın geçin hocam mükemmel bir modeldir kendisi.
Merhaba, RTX 2060 ekran kartına sahibim. 5000 TL'ye kadar hatta biraz daha üstüne de çıkabilirim duruma göre monitör alacağım ve hiç bilgim olmadığı için tavsiyelerinizi almak istedim. IPS panel bir monitör arıyorum ve genellikle FPS türü oyunları oynuyorum. Arada bir de hikayeli oyunlar oynuyorum. Nadiren dizi, film vs. izliyorum. Bu durumlara göre tavsiyelerinizi bekliyorum.
Donanım arşivinde gördüğüm bir monitör var ASUS'un. 165 Hz ve tasarım olarak da gayet güzel. 200 TL daha arttırma şansın varsa bir bakabilirsin, linkleri aşağıya bırakıyorum.
Sipariş: ASUS 23,6" VG24VQR 1MS(MPRT) 165HZ DP HDMI VA ,PIVOT CURVED GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
İnceleme:
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.