G4M3RVB Picopat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #11 A9+ daha ucuz onu da alabilirsin şimdi hemen lincleyevek siniz diye diyorum kardeşim kullandığından dolayı önerdik hemen linçlemeyin.
A9+ daha ucuz onu da alabilirsin şimdi hemen lincleyevek siniz diye diyorum kardeşim kullandığından dolayı önerdik hemen linçlemeyin.
Grolisard Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 403 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #12 Cevaplarınız için teşekkür ederim ben sanırım A9+ 4/64'ü tercih edeceğim AhmetM05 dedi: Uzun vadeli düşünürsek A9+ 8/128 versiyonunu almanı tavsiye ederim. Bütçe yetmezse A9+ 4/64 gayet yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Bütçemi aşıyor bayağı.
Cevaplarınız için teşekkür ederim ben sanırım A9+ 4/64'ü tercih edeceğim AhmetM05 dedi: Uzun vadeli düşünürsek A9+ 8/128 versiyonunu almanı tavsiye ederim. Bütçe yetmezse A9+ 4/64 gayet yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Bütçemi aşıyor bayağı.
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.425 Makaleler 3 Çözümler 23 30 Mayıs 2024 #13 G4M3RVB dedi: Kusura bakmayın reklama tıklayıp farklı tablete gitmiş bilgisayardan baktığımdan dolayı ona basmışım A9+ ya bakıp geleceğim. İşlemci çekirdeği farkı var. Genişletmek için tıkla... Ne alakası var? Oyunlardaki performans genellikle tek çekirdek performansına bağlıdır. İki cihazdaki işlemcide aşağı yukarı aynı. Bir işe yaramayacak 4 GB RAM yerine daha yüksek ekran çözünürlüğü, Hz, batarya seçmek daha mantıklı olur.
G4M3RVB dedi: Kusura bakmayın reklama tıklayıp farklı tablete gitmiş bilgisayardan baktığımdan dolayı ona basmışım A9+ ya bakıp geleceğim. İşlemci çekirdeği farkı var. Genişletmek için tıkla... Ne alakası var? Oyunlardaki performans genellikle tek çekirdek performansına bağlıdır. İki cihazdaki işlemcide aşağı yukarı aynı. Bir işe yaramayacak 4 GB RAM yerine daha yüksek ekran çözünürlüğü, Hz, batarya seçmek daha mantıklı olur.
G4M3RVB Picopat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #14 Grolisard dedi: Cevaplarınız için teşekkür ederim ben sanırım A9+ 4/64'ü tercih edeceğim Bütçemi aşıyor bayağı. Genişletmek için tıkla... Daha iyi olur.
Grolisard dedi: Cevaplarınız için teşekkür ederim ben sanırım A9+ 4/64'ü tercih edeceğim Bütçemi aşıyor bayağı. Genişletmek için tıkla... Daha iyi olur.
AhmetM05 Decapat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 1.089 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #15 v3rtecc dedi: Alakası yok, 2 GB RAM'e sahip iPhone telefonum ile 8 GB RAM'e sahip Android cihazla oyunlarda aynı FPS'i alıyorum. Genişletmek için tıkla... Mobil oyunlar genelde az RAM ister ve FPS RAM ile alakalı olmaz. Çünkü 2 GB RAM zaten oyuna yetiyorken 8 GB RAM'in anlamı yok. Ama cihazlarda hız olarak arada ciddi farklar oluyor. RAM önemli.
v3rtecc dedi: Alakası yok, 2 GB RAM'e sahip iPhone telefonum ile 8 GB RAM'e sahip Android cihazla oyunlarda aynı FPS'i alıyorum. Genişletmek için tıkla... Mobil oyunlar genelde az RAM ister ve FPS RAM ile alakalı olmaz. Çünkü 2 GB RAM zaten oyuna yetiyorken 8 GB RAM'in anlamı yok. Ama cihazlarda hız olarak arada ciddi farklar oluyor. RAM önemli.
G4M3RVB Picopat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #16 AhmetM05 dedi: Mobil oyunlar genelde az RAM ister ve FPS RAM ile alakalı olmaz. Çünkü 2 GB RAM zaten oyuna yetiyorken 8 GB RAM'in anlamı yok. Ama cihazlarda hız olarak arada ciddi farklar oluyor. RAM önemli. Genişletmek için tıkla... Evet size katılıyorum.
AhmetM05 dedi: Mobil oyunlar genelde az RAM ister ve FPS RAM ile alakalı olmaz. Çünkü 2 GB RAM zaten oyuna yetiyorken 8 GB RAM'in anlamı yok. Ama cihazlarda hız olarak arada ciddi farklar oluyor. RAM önemli. Genişletmek için tıkla... Evet size katılıyorum.
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.425 Makaleler 3 Çözümler 23 30 Mayıs 2024 #17 AhmetM05 dedi: Mobil oyunlar genelde az RAM ister ve FPS RAM ile alakalı olmaz. Çünkü 2 GB RAM zaten oyuna yetiyorken 8 GB RAM'in anlamı yok. Ama cihazlarda hız olarak arada ciddi farklar oluyor. RAM önemli. Genişletmek için tıkla... Evet, RAM önemli fakat daha fazla gözünü bozmaması için A9+ önerdim.
AhmetM05 dedi: Mobil oyunlar genelde az RAM ister ve FPS RAM ile alakalı olmaz. Çünkü 2 GB RAM zaten oyuna yetiyorken 8 GB RAM'in anlamı yok. Ama cihazlarda hız olarak arada ciddi farklar oluyor. RAM önemli. Genişletmek için tıkla... Evet, RAM önemli fakat daha fazla gözünü bozmaması için A9+ önerdim.
AhmetM05 Decapat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 1.089 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #18 v3rtecc dedi: Evet, RAM önemli fakat daha fazla gözünü bozmaması için A9+ önerdim. Genişletmek için tıkla... Ben de A9+ önerdim.
v3rtecc dedi: Evet, RAM önemli fakat daha fazla gözünü bozmaması için A9+ önerdim. Genişletmek için tıkla... Ben de A9+ önerdim.