5000 TL'ye kadar tablet önerisi

A9+ daha ucuz onu da alabilirsin şimdi hemen lincleyevek siniz diye diyorum kardeşim kullandığından dolayı önerdik hemen linçlemeyin.

Cevaplarınız için teşekkür ederim ben sanırım A9+ 4/64'ü tercih edeceğim

Uzun vadeli düşünürsek A9+ 8/128 versiyonunu almanı tavsiye ederim.
Bütçe yetmezse A9+ 4/64 gayet yeterli olur.

Bütçemi aşıyor bayağı.

Kusura bakmayın reklama tıklayıp farklı tablete gitmiş bilgisayardan baktığımdan dolayı ona basmışım A9+ ya bakıp geleceğim.

İşlemci çekirdeği farkı var.

Ne alakası var? Oyunlardaki performans genellikle tek çekirdek performansına bağlıdır.
İki cihazdaki işlemcide aşağı yukarı aynı. Bir işe yaramayacak 4 GB RAM yerine daha yüksek ekran çözünürlüğü, Hz, batarya seçmek daha mantıklı olur.

Alakası yok, 2 GB RAM'e sahip iPhone telefonum ile 8 GB RAM'e sahip Android cihazla oyunlarda aynı FPS'i alıyorum.

Mobil oyunlar genelde az RAM ister ve FPS RAM ile alakalı olmaz. Çünkü 2 GB RAM zaten oyuna yetiyorken 8 GB RAM'in anlamı yok.

Ama cihazlarda hız olarak arada ciddi farklar oluyor. RAM önemli.

Mobil oyunlar genelde az RAM ister ve FPS RAM ile alakalı olmaz. Çünkü 2 GB RAM zaten oyuna yetiyorken 8 GB RAM'in anlamı yok.

Evet size katılıyorum.

Evet, RAM önemli fakat daha fazla gözünü bozmaması için A9+ önerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…