5000 TL'ye kadar üniversite sınavı için tablet önerisi

Xlykiaaa

Hectopat
Selam 11. sınıfım yavaş yavaş üniversite sınavına çalışmaya başladım, aileme çok yük olmak istemiyorum telefon aldım onun yerine Xbox One konsolumu satacağım 3000-3200 TL eder büyük ihtimalle üstüne 1, 5k-2K koyarak dersleri takip edeceğim bir tablet almak istiyorum önerileriniz nelerdir?
Tablet ile Doping Hafıza gibi şeyleri rahat takip edebilir miyim?

Kesinlikle HP Victus. 1TB SSD ve 16.1 ekran var.

İkinci el IPad'lere ne diyorsunuz peki hocam.

Çok çok özür dilerim yanlış yere yorum yapmışım. Artık size de cevap vereceğim bu sayede Arkadaşın attığı Samsung tabletin bende Tab A7 olan versiyonu var gayet kullanışlı ve şarjı uzun süre gidiyor 2. el işine girmenizi tavsiye etmem.

Hocam kalem gerekir mi hangi marka almalıyım.

Ne amaçla kullanacağınıza bağlı. Defter niyetine kullanacaksanız kalem gerekir ama sadece ders ve sorum çözüm videosu izleyecekseniz kalem gerekmez. Eğer sadece video izleyecekseniz ki tavsiyem o yöndedir notlar kalem kağıt ile tutulmalıdır Samsung’un Tab A8 veya hala satılıyorsa A7 modelini alabilirsiniz. Ders uygulamaları için 32 GB yeterli bir depolama alanı sağlayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…