Phanteks iyi bir marka aslında. Hele ki P600S gerçekten müthiş bir kasa. Görünüşündeki sadelik bile güzel bence. Sessizliğini deneyimlemek garipti gerçekten, sessiz olduğunu duymuştum ama bu kadarını da beklemiyordum, bayağı sessiz kasa hava akışı da gayet iyi. Bu bütçedeki en iyi kasa.
Phanteks Eclipse P600S PH-EC600PSTG_BK Siyah ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Phanteks Eclipse P600S PH-EC600PSTG_BK Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Phanteks Eclipse P600S PH-EC600PSTG_BK Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.719,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu güzelliklere örnek verebilir misiniz acabaEn iyi demiyelim de en iyilerden biri diyelimbu fiyatta bu kasadan başka da güzel hava akışı ve sessizlik olarak yarışacak kasalar var fakat artık geri kalanı ufak detaylara kalıyor. Burada da kullanıcının kişisel zevkleri doğrultusunda karar vermek gerekiyor.
Bunların dezavantajı fiyat yüksek olup birde fanların çıkmaması bence.Bütçe artmıyorsa ve uygun fiyatlı arıyorsan:
Tam bütçede arıyorsan:
Bütçe arttırabilirsen:
NZXT kablolama için kendi üzerinde birkaç adet cırt cırtlı kablo tutucu ile geliyor. Arkadaşıma topladığımız bir sistemde Lian Li yerine NZXT tercih ettik çünkü ufak farklar ile daha iyi kablolama yapılabileceğini düşündük. Lian Li olan kasa XL ve Full Tower olarak geçiyor fakat boyut farkı yaklaşık 1.5cm yükseklik ve genişlik olarak değişiyor yani E-ATX bir anakart kullanmayacaksan pek önemi yok. O yüzden hangisi hoşuna giderse onu almanı tavsiye ederim.
Evet haklısın ancak adamların 3 tane fanı 2500-3000TL olunca ister istemez fiyat artıyor fakat başka marka fanlar da takılabilir. Doğru hatırlıyorsam NZXT H9 Flow kasasında 3 adet RGB 1 adet stock fan geliyorduBunların dezavantajı fiyat yüksek olup birde fanların çıkmaması bence.
Bu güzelliklere örnek verebilir misiniz acaba
Evet haklısın ancak adamların 3 tane fanı 2500-3000TL olunca ister istemez fiyat artıyor fakat başka marka fanlar da takılabilir. Doğru hatırlıyorsam NZXT H9 Flow kasasında 3 adet RGB 1 adet stock fan geliyordu
Bende alacağım kasa araştırıyorum benim aklımdakilerde H9 FLOW-HAF500-LANCOOL II'i.
Lancool II değil. Lancool III benim dediğim. Hepsinin hava sirkülasyonu olarak iyi olduğunu söylediler. Dediğim gibi 3ü arasında kararsızım arkadaşda ona o kadar para vereceğine gamepower warcry artan para ile sıvı soğutma alırsın diyor ne kadar mantıklı veya doğru bilmiyorum.HAF500 çok kaliteli bir kasa fakat bence (tamamen tipiyle alakalı) eskidi gibi. LANCOOL II çok güzel bir kasa nasıl bir kasa yapacağınıza göre tercih edilebilir. H9 Flow ise çok fan takabilecekseniz en doğru tercih olacaktır. RGB'ya da RGB olmayan fanlar tamamen sizin tercihinize kalmış. RGB istemiyorsanız Arctic P12 PWM'ya da Noctua NF-A12x25 önerebilirim aralarındaki fiyat farkı dolayısı ile kendi görüşüm olarak Arctic fanı daha mantıklı buluyorum. RGB fan ise bütçeniz varsa NZXT F120 RGB ya da Lian Li SL120v2 önerebilirim. Bütçeniz daha azsa eğer Deepcool FC120 gibi daha f/p fanlara yönebilirsiniz. Kasa önerilerinde de dediğim gibi söylediğiniz ve önerdiğimiz kasaların hepsi yüksek kalitede olduğu için kişisel zevklerinize, bütçenize ve nasıl bir kasa istediğinize kalıyor.
LANCOOL II değil. LANCOOL II'ı benim dediğim. Hepsinin hava sirkülasyonu olarak iyi olduğunu söylediler. Dediğim gibi 3Ü arasında kararsızım arkadaşta ona o kadar para vereceğine Gamepower Warcry artan para ile sıvı soğutma alırsın diyor ne kadar mantıklı veya doğru bilmiyorum.