Yeni topladığım sistemi tamamladım, şimdi sıra çevre ekipmanlarına geldi
Klavye tarafında henüz karar veremedim, o yüzden şu an klavye(%100) arayışındayım.
Kulaklık ve mouse için düşündüklerim ise şöyle:
Oyun ağırlıklı kullanıyorum (FPS ve RPG karışık). sistemim RX 9070 XT + Ryzen 7 7800x3D üzerine kurulu, yani donanım kısmı gayet güçlü.
Ekipmanları da uzun ömürlü, kaliteli ve tepkime süresi düşük modellerden seçmek istiyorum. Bütçem Total 5K.
sorularım:
Bu kulaklık ve mouse sizce fiyatına göre mantıklı mı?
Klavye tarafında öneriniz olur mu? (tercihim kırmızı switch, sessiz, RGB olabilir.)
Yazma ve oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyan bu mekanik klavye, hem performans hem de estetik anlamda beklentilerin ötesine geçiyor. Gasket montaj yapısı sayesinde daha sessiz, daha esnek bir tuş hissi sunarken, 1.2mm Flex Cut Hotswap PCB ile üstün kişiselleştirme imkânı sağlar. HMX ve...
Yazma ve oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyan bu mekanik klavye, hem performans hem de estetik anlamda beklentilerin ötesine geçiyor. Gasket montaj yapısı sayesinde daha sessiz, daha esnek bir tuş hissi sunarken, 1.2mm Flex Cut Hotswap PCB ile üstün kişiselleştirme imkânı sağlar. HMX ve...
Machenike GX30 gri kablolu gaming kulaklık, surround ses desteği, yüksek kaliteli ses ve mikrofonu ile oyun keyfinizi artırır. Dayanıklı ve konforlu tasarımıyla uzun oyun seanslarına dayanıklı. Machenike Türkiye distribütörü Gank.com.tr ile şimdi keşfedin!
Machenike GX30 gri kablolu gaming kulaklık, surround ses desteği, yüksek kaliteli ses ve mikrofonu ile oyun keyfinizi artırır. Dayanıklı ve konforlu tasarımıyla uzun oyun seanslarına dayanıklı. Machenike Türkiye distribütörü Gank.com.tr ile şimdi keşfedin!