Kardeşim sistem gayet güzel. Ama 1-2 eksiği var. İlk olarak Ram'leri 1600 MHz yap. Sonra kasa olarak Zalman Z3 Plus daha iyi ve ucuzdur. Sonra SSD'yi aynı modelin 250 GB olanıyla değişirsen çok iyi olur. Son olarak da 100 TL'ye güzel bir CPU soğutucu alabilirsin.
Gskill 8Gb (2X4Gb) Ripjawsx Ddr3 1600Mhz Cl9 1.5V Dual Kit Ram - Vatan Bilgisayar
RAM'i böyle yaparsam acaba diğer parçalar ile uyumlu olur mu? Ayrıca Zalman Z3 Plus'ta güç kaynağı yok. Şuanlık kasa iyi gibi duruyor. Bu arada 250 GB Samsung SSD'ler tükenmiş. Bu yüzden SSD'yi arttıramadım, Samsung alternatifi bir şey önerebilir misin?
Arkadaşım Zalman z3 ü önermişsiniz ancak ileride bu arkadaş z3 ile ne yapacak. Geniş ve ferah bir kasaya ihtiyacı var 5000tl lik bir sisteme Zalman z3 öneriyorsunuz ileride bu kasa sorun yaratır.
Ayrıca maalesef GTX780Ti modelini alamıyorum, normal GTX 780 ile Ti arasında 700 TL kadar fark var. Yukarda topladığım bilgisayarın özelliklerini verdim. Sence nasıl olmuş?
Gskill 8Gb (2X4Gb) Ripjawsx Ddr3 1600Mhz Cl9 1.5V Dual Kit Ram - Vatan Bilgisayar
RAM'i böyle yaparsam acaba diğer parçalar ile uyumlu olur mu? Ayrıca Zalman Z3 Plus'ta güç kaynağı yok. Şuanlık kasa iyi gibi duruyor. Bu arada 250 GB Samsung SSD'ler tükenmiş. Bu yüzden SSD'yi arttıramadım, Samsung alternatifi bir şey önerebilir misin?
Aynen o Ram daha iyi onu al. Birde SSD'ler tükenmemiş sadece internette tükendi yazıyor. Sen 1-2 gün önceden gidip sipariş verebilirsin. Ayrıca Z11 Plus'da da PSU yok. Sen Zalman Z3 Plus + CX750M alabilirsin.
Yönetici Corsair Vedgeance Pro serisinin daha iyi olduğunu söylemiştir. Haberinize yani. Ve eğer 5000tl'lik sistem alıyorsan EVGA gtx780ti süperclock almalısın. 2TB HDD de al, 120gb SSD bana yetiyor çok rahat ama sizi bilmem. Aldığınızda resimleri koyarken barkotların üstünü kapatın ilerde sorun çıkmasın sisteminiz hayırlı olsun.
Aynen o Ram daha iyi onu al. Birde SSD'ler tükenmemiş sadece internette tükendi yazıyor. Sen 1-2 gün önceden gidip sipariş verebilirsin. Ayrıca Z11 Plus'da da PSU yok. Sen Zalman Z3 Plus + CX750M alabilirsin.
Corsair 400R kalite barındırır ve çok rahat kablo düzenlenecek rahat geniş süper bir kasadır. D serileri dışında bence en iyi kasa bu paranız varsa D### alın. 750 olur ...... ama çok pahalı. Ve fazla bence 400R'yi öneririm. Corsair bu kasasından kalite akıyor. Ben çok ama çok memnunum ve çok fazla öven var.