5000 TL'ye oyun için sistem toplama

Alabilirsen al benim sistemim çok rahat.

2 TB yap istersen ama bu en iyi sistem yöneticilerin tavsiyesi.

Gskill 8Gb (2X4Gb) Ripjawsx Ddr3 1600Mhz Cl9 1.5V Dual Kit Ram - Vatan Bilgisayar
RAM'i böyle yaparsam acaba diğer parçalar ile uyumlu olur mu? Ayrıca Zalman Z3 Plus'ta güç kaynağı yok. Şuanlık kasa iyi gibi duruyor. Bu arada 250 GB Samsung SSD'ler tükenmiş. Bu yüzden SSD'yi arttıramadım, Samsung alternatifi bir şey önerebilir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
O bilgisayar intelin stock soğutucusuyla biryere varamaz.
.Cooler Master Hyper 212 Evo Lga775/1155/1156/1366/2011 & Am2/Am2+Am3/Am3+/Fm1 İşlemçi Soğutucu - Vatan Bilgisayar
Tükendi diyor ama gelir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen o Ram daha iyi onu al. Birde SSD'ler tükenmemiş sadece internette tükendi yazıyor. Sen 1-2 gün önceden gidip sipariş verebilirsin. Ayrıca Z11 Plus'da da PSU yok. Sen Zalman Z3 Plus + CX750M alabilirsin.

Yönetici Corsair Vedgeance Pro serisinin daha iyi olduğunu söylemiştir. Haberinize yani. Ve eğer 5000tl'lik sistem alıyorsan EVGA gtx780ti süperclock almalısın. 2TB HDD de al, 120gb SSD bana yetiyor çok rahat ama sizi bilmem. Aldığınızda resimleri koyarken barkotların üstünü kapatın ilerde sorun çıkmasın sisteminiz hayırlı olsun.

Neden eski modelini alsın ki. Evet belki 5-6 ay önce onu alabilirdi ama yeni modeli varken onu almak biraz şey olur anladınız.

Aynen o Ram daha iyi onu al. Birde SSD'ler tükenmemiş sadece internette tükendi yazıyor. Sen 1-2 gün önceden gidip sipariş verebilirsin. Ayrıca Z11 Plus'da da PSU yok. Sen Zalman Z3 Plus + CX750M alabilirsin.
Corsair 400R kalite barındırır ve çok rahat kablo düzenlenecek rahat geniş süper bir kasadır. D serileri dışında bence en iyi kasa bu paranız varsa D### alın. 750 olur ...... ama çok pahalı. Ve fazla bence 400R'yi öneririm. Corsair bu kasasından kalite akıyor. Ben çok ama çok memnunum ve çok fazla öven var.

WD almamanı öneririm yöneticiden aldığım bilgilere göre bu modelin dünyada rekor satış yapmasının sebebi hiç sorun çıkartmamasıymış. Ve ben de bunu aldım ve cidden müthiş. Seagate 3.5" 1Tb Barracuda Sata 3.0 64Mb Cache 7200Rpm Harddisk - Vatan Bilgisayar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…