5000 TL'ye Sistem Tavsiyesi

AppLoad

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben AppLoad ve kendime yeni bir bilgisayar alacağım. Bütçem 9000 TL ama bunun 5000'ini kasaya yatıracağım. Gerisine 2 monitör, Razer Ekipman, oyun, PS4 almayı planlıyorum. %70 özgür bir sistem toplayacaksınız. Sadece belli şartlarım var.

2 monitör rahat rahat kaldırsın hatta 3. monitör bile etkilemesin, öyle bir ekran kartı. Min. 16 GB RAM olsun.

Lütfen Vatan Bilgisayar'dan toplayın ve SS'lerinizi sepetten SS alıp gönderirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Saygılarımla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yaşta o kadar birikimi nerden bulabildin? Lütfen bunu bana izah edebilir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence 3 monitör gereksiz, çok büyük ekran istersen 1 adet 4k "40" İnç TV al, rahatına bak. (y)Ayrıca 5000 TL'lik bir sistem alıyorsan neden ps4 alasın ki. Bence 2 tane oyun kolu al ve tasarruf et.

X99 ve DDR4 istersen 1. sistem:
zm0WEB.png

Z97 istersen:
nAOvg0.png

İstersen kasayı değiştirebilirsin, HDD'yi indirimde iken 2TB yapabilirsin. (70 TL fark ile.) Ben olsam 3 monitöre vereceğim parayı aşağıdaki TV'ye verirdim ve X99 sistemi alırdım. GTX 970 ve 980 arasındaki fps çok değil. Ha! en iyisi r9 300'leri beklemen.
www.vatanbilgisayar.com: PHILIPS 40PUK6809/12 40" 101 CM 3D LED TV , 400 HZ , HDMI,USB - Vatan Bilgisayar

Son olarak hayali bir sistem ise bu, her ne kadar insanlara sistem toplamak ve onların mutlu olmasını izlemek beni de mutlu etse de. Hakkımı helal etmem! Eğer hayali ise şimdi söylemeni tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı