Selam dostlar, 50.000 TL maximum bütçem var. Hazır sistem almak istemiyorum çünkü 1 seneye kalmaz işlemci ve ekran kartını yükselmeyi düşünüyorum. Almayı düşündüğüm parçaları buraya atayım linkleri ve adları dahilinde değişmemi önereceğiniz. Bunun yerine bunu alırsan daha ucuza gelir falan dediğiniz parçalar olursa dinlerim çünkü 50k maksimum bütçem daha ucuza bir şeyler ayarlayabilmek gerçekten işime gelir. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.
Not: Sistem 2K çözünürlüğü kaldıracak bir sistem olacak.
Ekran kartı NVIDIA olursa benim için daha iyi olur ama duruma göre AMD bir ekran kartıda alabilirim 9060XT düşünüyorum örnek olarak.
Dostlar dediğim gibi hazır almak istememe sebebim sistemi ileride yükselteceğim ve hazır sistemlerin birçoğu ddr4 kullanıyor ve ddr5 geçemiyoum ileride yükseltmeye kalkarsam bütün sistemi değişmem gerekecek. Bunun dışında dediğim gibi max bütçem 50k ve bir ekran kartına çıkabileceğim en yüksek miktar 25k gibi gözüküyor. Sizin önerdiğiniz ekran kartları minimüm 28k fiyatlardan başlıyor.
Dostlar dediğim gibi hazır almak istememe sebebim sistemi ileride yükselteceğim ve hazır sistemlerin birçoğu ddr4 kullanıyor ve ddr5 geçemiyoum ileride yükseltmeye kalkarsam bütün sistemi değişmem gerekecek. Bunun dışında dediğim gibi max bütçem 50k ve bir ekran kartına çıkabileceğim en yüksek miktar 25k gibi gözüküyor. Sizin önerdiğiniz ekran kartları minimüm 28k fiyatlardan başlıyor.
Hocam dediğimiz gibi yükseltebilirsiniz gene hazır sistemleri. Ayırca 5070 sistemlerin çoğu DDR4 kullanmıyor, Gravix 5A bakabilirsiniz 5070 sistem için. Daha iyileri var ama şu an müsait değilim.
Hocam dediğimiz gibi yükseltebilirsiniz gene hazır sistemleri. Ayırca 5070 sistemlerin çoğu DDR4 kullanmıyor, gravix 5A bakabilirsiniz 5070 sistem için. Daha iyileri var ama şu an müsait değilim.