50000 TL'ye sistem toplama

Bütçe
50.000
Arkadaşlar, parçaları ayrı ayrı alıp evde birleştireceğim. Olabildiğince ASUS önerir misiniz parçaları? Kasa, PSU ve anakart belli.

Başta dediğim gibi parçalar ayrı ayrı alınıp birleştirilecek. Olabildiğince ASUS olsun lütfen ve ekran kartı RTX, işlemci AMD olsun. RAM en az 32 GB olsun.

Bu kadar yüksek bütçede şu an almanız en büyük zarar olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim 50000TL param olsa DDR5 ve Ryzen 6000 beklerdim.

Bu kadar yüksek bütçede şu an almanız en büyük zarar olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Benim 50000TL param olsa DDR5 ve Ryzen 6000 beklerdim.

Beklerim acil değil zaten sadece parçaları belirlemek istiyorum hepsini ayrı ayrı indirimlerden falan alacağım zaten.

Beklerim acil değil zaten sadece parçaları belirlemek istiyorum hepsini ayrı ayrı indirimlerden falan alacağım zaten.
Şu an alabileceğiniz en mantıklı parça PSU ve kasa olur, PC le 5.0 gelince SSD alırsınız, Ryzen 6000 gelince anakart, işlemci ve RAM alırsınız. Stoklar düzelince de ekran kartını alırsınız.
Sıvı soğutmayı şimdiden alabilirsiniz.

Şu an alabileceğiniz en mantıklı parça PSU ve kasa olur, PC le 5.0 gelince SSD alırsınız, Ryzen 6000 gelince anakart, işlemci ve RAM alırsınız. Stoklar düzelince de ekran kartını alırsınız.
Sıvı soğutmayı şimdiden alabilirsiniz.

Sıvı soğutma üzerine fan gerekirmi muhtemelen günde 6-7 saat render alacağım. Sadece emin olmadığım konu sadece SSD mi takılmalı yoksa yanına hardisk gerekirmi render alan videoları depolamak için.

Sıvı soğutma üzerine fan gerekirmi muhtemelen günde 6-7 saat render alacağım. Sadece emin olmadığım konu sadece SSD mi takılmalı yoksa yanına hardisk gerekirmi render alan videoları depolamak için.
Render için kesinlikle NVMe SSD. Sıvı soğutma olarak kaliteli modeller alın. Başka fan gerekmez.

Gerekmez. Depolama olarak render programlarını SSD'ye kurarsınız işlemi biten videoları HDD'ye aktarabilirsiniz. Bütçe varsa sadece M.2 SSD almak en iyisi.

Arkadaşlar, parçaları ayrı ayrı alıp evde birleştireceğim. Olabildiğince ASUS önerir misiniz parçaları? Kasa, PSU ve anakart belli.

Başta dediğim gibi parçalar ayrı ayrı alınıp birleştirilecek. Olabildiğince ASUS olsun lütfen ve ekran kartı RTX, işlemci AMD olsun. RAM en az 32 GB olsun.

Bekleyeceğinizi gördüm umarım geç olmamıştır, ekran kartı alacaksanız buraya bir göz atın derim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı