K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.614 Çözümler 31 Yer İstanbul 31 Mart 2024 #21 swertY dedi: Omen çok kötü bir monitör değil, sadece daha iyi seçenekler var bu bütçede. Genişletmek için tıkla... Bende ondan bahsediyorum ya. Fiyatını hak eden bir model değil daha iyi alternatifler var aynı fiyatta.
swertY dedi: Omen çok kötü bir monitör değil, sadece daha iyi seçenekler var bu bütçede. Genişletmek için tıkla... Bende ondan bahsediyorum ya. Fiyatını hak eden bir model değil daha iyi alternatifler var aynı fiyatta.
M mertosmantulu Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #22 swertY dedi: Omen çok kötü bir monitör değil, sadece daha iyi seçenekler var bu bütçede. Genişletmek için tıkla... Nedir?
swertY dedi: Omen çok kötü bir monitör değil, sadece daha iyi seçenekler var bu bütçede. Genişletmek için tıkla... Nedir?
yemoştrrrr Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.468 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #23 mertosmantulu dedi: Nedir? Genişletmek için tıkla... Lenovo.
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.614 Çözümler 31 Yer İstanbul 31 Mart 2024 #24 mertosmantulu dedi: Nedir? Genişletmek için tıkla... Askı aparatı istediğin için Lenovo R25i-30.
yemoştrrrr Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.468 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #25 Kaan Diktaş dedi: Askı aparatı istediğin için Lenovo R25i-30. Genişletmek için tıkla... İstemezsede Lenovo.
Kaan Diktaş dedi: Askı aparatı istediğin için Lenovo R25i-30. Genişletmek için tıkla... İstemezsede Lenovo.
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.614 Çözümler 31 Yer İstanbul 31 Mart 2024 #26 yemoştrrrr dedi: İstemezsede Lenovo. Genişletmek için tıkla... İstemezse AOC. Ezbere konuşma bana burada. Lenovo'yu tek üstün kılan etken hoparlör.
yemoştrrrr dedi: İstemezsede Lenovo. Genişletmek için tıkla... İstemezse AOC. Ezbere konuşma bana burada. Lenovo'yu tek üstün kılan etken hoparlör.
Knover Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1.560 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, RTX 4060TI 8GB, 16GB RAM. Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #27 yemoştrrrr dedi: AOC tanıdık değil yeni öğrendim 4 ay önce falan. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayında monitör hakkında bilgi sahibi herkes AOC'un kaliteli ve bilindik bir marka olduğunu bilir.
yemoştrrrr dedi: AOC tanıdık değil yeni öğrendim 4 ay önce falan. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayında monitör hakkında bilgi sahibi herkes AOC'un kaliteli ve bilindik bir marka olduğunu bilir.
yemoştrrrr Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.468 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #28 Kaan Diktaş dedi: İstemezse AOC. Ezbere konuşma bana burada. Genişletmek için tıkla... AOC nedir tanımıyorum bilmiyorum yeni galiba problemleri vardır mutlaka.
Kaan Diktaş dedi: İstemezse AOC. Ezbere konuşma bana burada. Genişletmek için tıkla... AOC nedir tanımıyorum bilmiyorum yeni galiba problemleri vardır mutlaka.
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.614 Çözümler 31 Yer İstanbul 31 Mart 2024 #29 yemoştrrrr dedi: AOC nedir tanımıyorum bilmiyorum yeni galiba problemleri vardır mutlaka. Genişletmek için tıkla... Ne yenisi yahu? Hiçbir problemi yok. Kaç yıllık marka. Sen duymayınca duyulmamış olmuyor.
yemoştrrrr dedi: AOC nedir tanımıyorum bilmiyorum yeni galiba problemleri vardır mutlaka. Genişletmek için tıkla... Ne yenisi yahu? Hiçbir problemi yok. Kaç yıllık marka. Sen duymayınca duyulmamış olmuyor.
yemoştrrrr Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.468 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #30 Kaan Diktaş dedi: Ne yenisi yahu? Hiçbir problemi yok. Kaç yıllık marka. Sen duymayınca duyulmamış olmuyor. Genişletmek için tıkla... O zaman neden hiç görmedim.
Kaan Diktaş dedi: Ne yenisi yahu? Hiçbir problemi yok. Kaç yıllık marka. Sen duymayınca duyulmamış olmuyor. Genişletmek için tıkla... O zaman neden hiç görmedim.