Forumda 5000TL bütçeli oyun bilgisayarı toplamak isteyen arkadaşlar varmış, tek tek atmak yerine buraya konu halinde açtım, bu bütçede bir sistem toplamak isteyen arkadaşlar faydalanabilir.
Ayriyetten eklenmesini/değiştirilmesini önereceğiniz parça var ise lütfen yorum olarak belirtin.
Başka yerlerden alınmalı. Böylece belli bir bütçe boşa çıkar. Bununla ekran kartını RX 580 yapabilirsiniz. Ayrıca o mönitor kötü. Aynı fiyata Viewsonic VX2257 var. O tercih edilmelidir.
Başka yerlerden alınmalı. Böylece belli bir bütçe boşa çıkar. Bununla ekran kartını RX 580 yapabilirsiniz. Ayrıca o mönitor kötü. Aynı fiyata Viewsonic VX2257 var. O tercih edilmelidir.
Viewsonic olanın tek farkı 1ms olması sanırım. Profesyonellik seviyesinde oyunlar oynamayacağım hepsi zevkine. Ben sadece büyük ekran ve canlı renkler istiyorum
Sabah olduğuna göre şimdi olur mu hocam? Ayrıca 5000tl ile intel-nvidia olan bir sistem de dizebilir misin? Ancak monitör ve kasa da içinde olacak.
Ha bir de sinerji gibi internet üzerinden satış yapan sitelerden önerme internet sitelerine ne olursa olsun güvenmemekteyim.