Telefondayım ve daha once açtığım konudada belirttigim üzere telefonumun dokunmatiği hayli bozuk doğru harfe basmak için bi sağa bi sola çeviriyorum.
Bu bir sebep değil hazreti fanboy.

Evet boşluk tuşu ekleri yazarken çalışmıyor ama kelimeleri ayırırken çalışmaya başlıyor. Bu kesinlikle seninle ilgili değil çünkü dokunmatik arızalı evet.

Evet boşluk tuşu ekleri yazarken çalışmıyor ama kelimeleri ayırırken çalışmaya başlıyor. Bu kesinlikle seninle ilgili değil çünkü dokunmatik arızalı evet.
@Kripoli'nin telefonunun bozuk olması veya hata yapması senin Vatan Bilgisayar fanboyu olduğunu değiştirmez.

Kendi açtığım başlıkta kendimi istenmeyen mülteci gibi hissettim. Forumda küfür serbest olsa herhalde küfürler eşliğinde ağırlayacaksınız beni. Ne bu Vatan düşmanlığı? Aklımdan geçen sistemi yazdım ve fikir sordum. Haberdar olmadığım tekno marketler ve haberdar olmadığım yeni markalar öğrendim, ama başta da belirttiğim şekilde kredi kartım YOK. İnternetten ancak kapıda ödeme sunan bir marketten alışveriş yapabilirim. Yaşadığım çevrede sadece iki tekno market var, birisi Vatan Computer diğeri Teknosa. Teknosa'da zaten bileşenler satmıyor. Bu yüzden ben de ancak Vatan'dan alışveriş yapabilirim. Bende çok meraklı değilim internette 5000TL'ye alabileceğim sisteme 7500TL ödemeye. İstanbulda yaşıyorsunuz ve evinizin olduğu sokakta bile tekno market var. Oradan boş boş konuşmayın.

Arkadaş sıkışınca konuyu saptırmak için elinden geleni yapmış, yok "de" ayrı yazılır, yok "Senin şu an kullandığın sistem ne" gibi bir sürü alakasız cevapla karşılık vermiş.

Samimi bulmadığım için öneri yapmayacağım, daha fazla çene de patlatmayacağım. Yapmak isteyen buyursun.

Arkadaş sıkışınca konuyu saptırmak için elinden geleni yapmış, yok "de" ayrı yazılır, yok "Senin şu an kullandığın sistem ne" gibi bir sürü alakasız cevapla karşılık vermiş.
Beni eleştirebilecek kişi henüz okuma/yazma bile tam olarak öğrenmemiş biri olmamalı. Ancak yazmayı öğrenirse eleştiri yazısı yazabilir. Kullandığın parçaları sordum, neden cevap vermedin? Senin yaptığın şey ne? Eleştiriyi eleştirdiğim için konuyu saptırıyormuşum, eleştiriyi eleştireni eleştirmek ne peki?

Kredi kartın yok diye Teknobiyotik'den önerdik işte. Vatan Bilgisayar gereksiz pahalı. İstersen al. Kazığı sen yersin biz değil.
Teknobiyotikde de fiyatlar aşşağı yukarı aynı zaten. Hatta baktığım PSU Vatan'dan 50 tl kadar daha pahalıydı. Parçaların yarısı da stoğu tükenmiş gösteriyor.

Kredi kartın yok diye Teknobiyotik'den önerdik işte. Vatan Bilgisayar gereksiz pahalı. İstersen al. Kazığı sen yersin biz değil.
Kapıda Ödeme Var Mı?
Siparişinizin ödemesini nakit veya kredi kartı ile TEK ÇEKİM olacak şekilde kapıda kargo görevlisine yapabilirsiniz. Kapıda ödemeli siparişlerinizde taksitlendirme kesinlikle yapılmamaktadır. Kapıda Ödemeli PC Toplama siparişlerinizde test ve montaj hizmeti VERİLMEMEKTEDİR.

Teknobiyotik kapıda ödeme imkanı sağlıyor evet, ama kapıda ödeme de nakit değil kredi kartı ile.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı