@ReallyNigga? Bu kadar fazla cehaletin bir yorumda toplanması da ayrı bir başarıdır, ASRock'tan tut da Inno3D'ye kadar sallamışsın, bu da senin bilgisiz bir Vatan Bilgisayar takipçisi olduğunu kanıtlar nitelikte, zaten yorumlarından anladığımız kadarıyla da tek güvendiğin yer Vatan adındaki çöp firma.
O beğenmediğin ASRock, Avrupa'da en çok tercih edilen markaların başında geliyor, tabii yabancı forumlara göz atmıyorsan bilemezsin. Adamlar MSI ASUS almıyor, ASRock stoğu bekliyor. Bütün üst düzey bilgisayarlarda, OC denemelerinde de gizli kahraman ASRock'tur.
Şimdi İngilizce biliyor musun emin değilim ancak şu anakartı:
ASRock X370 Taichi (AMD AM4) Review bir incele bakalım. En güvendiğim yerlerden birinin incelemesinden tam puan alan, dokunmaya kıyamayacağın bir kart. Dersen ki yok 1 kartla tatmin olmam, bu markaya ait birçok anakart atarım, ağzın açık kalır.
Bu kadar ASRock şüphecisi bir insansan da Gigabyte olan modelini tercih edersin, yine bütçeyi aşmıyorum rahat ol. Arada 40-50 TL var ama benim tercihim ASRock.
Inno3D konusuna hiç girmek bile istemiyorum, yine açar iki araştırır bilgi açığını bir nebze de olsa kapatmaya çalışırsın. Tabii kazıklanmak çok hoşuna gidiyorsa üstüne 700 TL daha ekleyip üzerinde havalı logoları olan GTX 1080 modellerini tercih edebilirsin.
Ülkede duyulmamış diye veya sen bilmiyorsun diye, veyahut da Vatan Bilgisayar stoklara getirmiyor diye bir ürün kötü olmaz, çöp olmaz. Bunu idrak et.