Hocam Inno3D ne? Yenilebiliyor mu? Varsayalım iki hafta üç hafta oynadım ettim her şey iyi güzel, derken dördüncü hafta bozuluverdi. Servise nereye yollarım, Teknobiyotiğe mi yoksa muhtemelen bir servisi bile olmayan Inno3D'ye mi? Şahsen ben 100-200 TL daha verip, en azından bir arıza çıktığında önce Vatan Computer garantisi sonra da MSI garantisi olan bir kartı tercih ederim. Hepsinden önce yollayabileceğim bir servis var. 3. parti firmalar ve yarı fiyatına satılan GTX1080'lerden ne hayır gelir? Örneğin anakart, Asrock diye bir marka ne zamandır vardı? Neden Gold,Vatan gibi büyük teknoloji marketleri bu ürünleri getirmiyor? Daha ucuza satılacağından daha çok müşteri çekerdi, sizce bu büyük marketler bunu düşünemedi mi?

Inno3D'yi bilmemene şaşmadım.

ASRock'a da laf ediyor en sevdiğim tiplerdensin :kalp:

Vatan'a neden gelmiyor sorusuna cevap ise gelirse %200 Kâr edemez.

3.parti firma dediğin Nanokatalog emin ol Vatan'dan daha iyi.

1492946143368.jpg

Ailesi yüzünden alan ve mantıklı bir sebebi olanlar son kareye dahil değil.

Mantıklı sebep de yok ama neyse.

Eli tutan herkes sistem toplayabilir. Toplayamam demek bir bahane değil.

Milyonlarca sistem toplama videosu var Youtube'da. Kör olsan Koklayarak toplarsın.

Son düzenleme:
@ReallyNigga? Bu kadar fazla cehaletin bir yorumda toplanması da ayrı bir başarıdır, ASRock'tan tut da Inno3D'ye kadar sallamışsın, bu da senin bilgisiz bir Vatan Bilgisayar takipçisi olduğunu kanıtlar nitelikte, zaten yorumlarından anladığımız kadarıyla da tek güvendiğin yer Vatan adındaki çöp firma.

O beğenmediğin ASRock, Avrupa'da en çok tercih edilen markaların başında geliyor, tabii yabancı forumlara göz atmıyorsan bilemezsin. Adamlar MSI ASUS almıyor, ASRock stoğu bekliyor. Bütün üst düzey bilgisayarlarda, OC denemelerinde de gizli kahraman ASRock'tur.

Şimdi İngilizce biliyor musun emin değilim ancak şu anakartı: ASRock X370 Taichi (AMD AM4) Review bir incele bakalım. En güvendiğim yerlerden birinin incelemesinden tam puan alan, dokunmaya kıyamayacağın bir kart. Dersen ki yok 1 kartla tatmin olmam, bu markaya ait birçok anakart atarım, ağzın açık kalır.

Bu kadar ASRock şüphecisi bir insansan da Gigabyte olan modelini tercih edersin, yine bütçeyi aşmıyorum rahat ol. Arada 40-50 TL var ama benim tercihim ASRock.

Inno3D konusuna hiç girmek bile istemiyorum, yine açar iki araştırır bilgi açığını bir nebze de olsa kapatmaya çalışırsın. Tabii kazıklanmak çok hoşuna gidiyorsa üstüne 700 TL daha ekleyip üzerinde havalı logoları olan GTX 1080 modellerini tercih edebilirsin.

Ülkede duyulmamış diye veya sen bilmiyorsun diye, veyahut da Vatan Bilgisayar stoklara getirmiyor diye bir ürün kötü olmaz, çöp olmaz. Bunu idrak et.

@ShadYaqz Hocam :neo:

Size uğraşmayın dedim :kedi:

Kendi haline bırakın gidecektir (y)

NVIDIA'nın kendi sitesinde GTX1080 için 549$ fiyat biçilmiş. Günümüz kuru 1$=3,64TL, Bu değerleri çarparsan tam olarak 1.998,36 çıkıyor. Bu fiyat, markaların satın alma fiyatı. Daha sonra kendi bileşenlerini takıp kendi kazancını ekliyor ve daha sonra teknoloji marketlerine satıyor, teknoloji marketleri de kendi kazancını ve KDV ekleyince işte 3000TL civarına geliyor. NVIDIA'nın doğrudan MSI, Asus gibi şirketlere satması 1998 TL. Bana bir şirketin satış başına neden 500TL zarar etmek isteyeceğini açıkla, hemen yarın gidip Inno3D sistem dizeyim.

Çünkü Inno3D süs olarak üretildi kardeş, ondan dolayı böyle. Tövbe tövbe!

Her şeyi bu kadar iyi bilip sürekli sistem tavsiyesi istemen de ayrı bir ironi. İstediğini almakta özgürsün, böyleleri için uğraşmaya değmez. Sana Inno3D aldırmak gibi bir derdim yok, sadece bilmediğin konular hakkında boş yorumlar yapma.

Yurt dışından gelmesi bir sebep olabilir mi? Şimdi de diyeceksin garanti? Açılmış konulara bak Nanokatolog'un garantisinden üzülen var mı sayın Vatan Computer fanboyu.

Son düzenleyen: Moderatör:
@ShadYaqz şu anda elinin altındaki bilgisayardaki parçaları sayar mısın, bir kaç soru soracağım.

Yurtdışından gelmesi bir sebeb olabilirmi? Şimdide diyeceksin garanti? Açılmış konulara bak nanokatolog'un garantisinden üzülen varmı sayın vatancomputer fanboyu.

Yurtdışı değil, yurt dışı. Sebeb değil, sebep. Şimdide değil, şimdi de. Varmı değil, var mı. vatancomputer değil, Vatan Computer. Şirket adları büyük harfle ve ayrı yazılır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı