5000TL Monitörlü Oyun Bilgisayarı Toplama

Daha fazla  
Yakın bir tanıdığım 5000TL'ye sistem topluyor. Herşey dahil olacak bende ona şu sistemi önerdim;
5000TL.png
Monitör:LG 25" 25UM57 Ultra Wide IPS Monitör

Nasıl olmuş eksikleri neler?

Hocam işlemci k serisi değil anakartı b veya h serisi yaparsanız daha sağlıklı olur. Tabi anakartı değiştirince bellekleri 2133 mhz yaparsınız böylece cebinize para kalır. Monitörün ise tepkime süresi 5ms. Oyun için 1 ms olması daha iyi olur. 500-600 lira arasında 1ms tepkime süresi olan monitörler var onlardan birisini koyarsanız daha performanslı olur.

Hocam işlemci k serisi değil anakartı b veya h serisi yaparsanız daha sağlıklı olur. Tabi anakartı değiştirince bellekleri 2133 mhz yaparsınız böylece cebinize para kalır. Monitörün ise tepkime süresi 5ms. Oyun için 1 ms olması daha iyi olur. 500-600 lira arasında 1ms tepkime süresi olan monitörler var onlardan birisini koyarsanız daha performanslı olur.
Anakartı Crossfire ve RAM'leri 2400 MHZ'de kullanabilmek için seçtim. Monitörüde çerçevesi ince bir şey istediği için koydum. 500TL'ye en iyi monitör buydu. Birde MS ne işe yarıyor?

İkiside yeterli hocam. I5 6500 çöp bir işlemci değil. Kasa yetmezse Z11 PLUS ile değiştiricek.
Technopatın 390x crossfire videosunda 800watt civarı güç tüketiminden bahsediliyor. Yabancı youtuberlar bu sistem için 1000w güç kaynağı kullanıyor hocam. Yetse bile ucundan ucundan yeter yük altında arada kapanır veya kartlara yeterli güç veremeyip tam performans alamazsınız. O işlemci 980ti ile tam performansında çalışıyor. 2 tane 390x beslemek yine onu aşar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı