2jzhuso Hectopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #1 RAM 8 GB olursa iyi olur. Genel amacı oyun ve video izlemek için. Marka fark etmez. Önerilerinizi bekliyorum.
RAM 8 GB olursa iyi olur. Genel amacı oyun ve video izlemek için. Marka fark etmez. Önerilerinizi bekliyorum.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.816 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #2 Huawei MatePad SE 11" LTE Tablet (4 GB / 4G) Huawei MatePad SE 11" LTE Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Honor Pad X9 Tablet (4 GB) Honor Pad X9 Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Sonradan alan yükseltirim diyorsanız Tab A9+'da bakılabilir bence.
Huawei MatePad SE 11" LTE Tablet (4 GB / 4G) Huawei MatePad SE 11" LTE Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Honor Pad X9 Tablet (4 GB) Honor Pad X9 Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Sonradan alan yükseltirim diyorsanız Tab A9+'da bakılabilir bence.
2jzhuso Hectopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #3 XPlasma dedi: Huawei MatePad SE 11" LTE Tablet (4 GB / 4G) Huawei MatePad SE 11" LTE Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Honor Pad X9 Tablet (4 GB) Honor Pad X9 Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Sonradan alan yükseltirim diyorsanız Tab A9+'da bakılabilir bence. Genişletmek için tıkla... Hocam a9 alacağım
XPlasma dedi: Huawei MatePad SE 11" LTE Tablet (4 GB / 4G) Huawei MatePad SE 11" LTE Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Honor Pad X9 Tablet (4 GB) Honor Pad X9 Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Sonradan alan yükseltirim diyorsanız Tab A9+'da bakılabilir bence. Genişletmek için tıkla... Hocam a9 alacağım
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.816 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #4 2jzhuso dedi: Hocam A9 alacağım. Genişletmek için tıkla... Attıklarımın yanında o kadar iyi olacağını düşünmüyorum. Huawei belki Google servisleri ile uğraştırabilir ama Honor alıp geçin derim.
2jzhuso dedi: Hocam A9 alacağım. Genişletmek için tıkla... Attıklarımın yanında o kadar iyi olacağını düşünmüyorum. Huawei belki Google servisleri ile uğraştırabilir ama Honor alıp geçin derim.
2jzhuso Hectopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #5 XPlasma dedi: Attıklarımın yanında o kadar iyi olacağını düşünmüyorum. Huawei belki Google servisleri ile uğraştırabilir ama Honor alıp geçin derim. Genişletmek için tıkla... 4gb ram olması hocam XPlasma dedi: Attıklarımın yanında o kadar iyi olacağını düşünmüyorum. Huawei belki Google servisleri ile uğraştırabilir ama Honor alıp geçin derim. Genişletmek için tıkla... 8gb gücüm yetmez
XPlasma dedi: Attıklarımın yanında o kadar iyi olacağını düşünmüyorum. Huawei belki Google servisleri ile uğraştırabilir ama Honor alıp geçin derim. Genişletmek için tıkla... 4gb ram olması hocam XPlasma dedi: Attıklarımın yanında o kadar iyi olacağını düşünmüyorum. Huawei belki Google servisleri ile uğraştırabilir ama Honor alıp geçin derim. Genişletmek için tıkla... 8gb gücüm yetmez