5000TL'ye her şey dahil PC toplamak istiyorum, laptop kullandığım için ekipmana gerek duymadım, olabildiğince ileriye dönük bir sistem olursa sevinirim.
AMD Ryzen 5 1600 YD1600BBAFBOX 3.2 GHz AM4 19 MB Cache 65 W İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
GIGABYTE B450M S2H AMD B450 2133MHZ DDR4 SOKET AM4 MATX ANAKART en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Corsair Vengeance LPX CMK8GX4M1D3000C16 8 GB DDR4 3000 MHz CL16 PC Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Acer SA230Abi 23" 75Hz 4ms (Analog+HDMI) FreeSync Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Kasa ve PSU olarak @Caner Uncu attığı gibi Sinerji üzerinden Corsair Spec Delta alınabilir.
Birde RAM gibi parçaların fiyatları Birazdaha pahalı eklemek istedim veya ben bulamadım sizin gördüğünüz fiyatları.
Eklemek istedim eğer Kasa olarak Corsair alınırsa klavye olarak Cooler Master MK110 modeli alınabilir.
Corsair Carbide Series SPEC-Delta 550W 80+ Bronze Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Bizim yaptığımız sistem hem daha ucuz hem daha güçlü hem daha kaliteli.
Zaten benim yaptığım sistem Kasa ve PSU Corsair ile değiştirildiği zaman 5000 TL civarı ediyor ve Troya'nın 5230 TL olduğunu düşünürsek zaten benim yaptığım sisteme kulaklık alınabilir.
Kablolu Kulaküstü Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kablolu Kulaküstü Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Bizim yaptığımız sistem hem daha ucuz hem daha güçlü hem daha kaliteli.
Zaten benim yaptığım sistem Kasa ve PSU Corsair ile değiştirildiği zaman 5000 TL civarı ediyor ve Troya'nın 5230 TL olduğunu düşünürsek zaten benim yaptığım sisteme kulaklık alınabilir.
Kablolu Kulaküstü Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kablolu Kulaküstü Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Ayrı ayrı yerlerden almak istemediğimden dolayı böyle bir sistem paylaştım bir de driver kurmaktan anlamadığım için herşeyi hazır alıp direk oyunlarımı kurup oynamak istiyorum