5000TL'ye her şey dahil PC toplama

BedirhanBulut

Hectopat
5000TL'ye her şey dahil PC toplamak istiyorum, laptop kullandığım için ekipmana gerek duymadım, olabildiğince ileriye dönük bir sistem olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yuvarlama fiyatlarla yazacağım, fiyatlar çok az oynayabilir.
Kasa için:

İşlemci: R5 1600AF, 620 TL.
Anakart: Gigabyte B450M S2H, 430 TL.
RAM: 8 GB 3000Mhz, 250 TL.
SSD: Kingston A400 240 GB, 200 TL.
HDD: WD Blue 1 TB, 230 TL.
Kasa ve PSU: Corsair Spec Delta 550W, 600 TL.
Ekran kartı: GTX 1650 SUPER, 1400 TL.

Monitör: Acer SA230Abi 23" 75Hz 4ms (Analog+HDMI) FreeSync Full HD Fiyatı (700 TL)

Evet, ekipman için de 500-600 TL bütçen kalır.

Mouse ve mousepad için: SteelSeries Steelseries Rival 110 Mouse + Qck Mousepad + Bardak Altlığı 62466-63807 | Trendyol (210 TL)
Klavye: Trust Trust 22983 Gxt 890 Cada Rgb Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi 0CVB.TRS.02.001815 | Trendyol (260 TL)

Ben Gtx 1660 Super olan bir sistem yaptım ama klavye için çok para kalmadı.

Kasa ve PSU olarak @Caner Uncu attığı gibi Sinerji üzerinden Corsair Spec Delta alınabilir.

Birde RAM gibi parçaların fiyatları Birazdaha pahalı eklemek istedim veya ben bulamadım sizin gördüğünüz fiyatları.
Eklemek istedim eğer Kasa olarak Corsair alınırsa klavye olarak Cooler Master MK110 modeli alınabilir.

Son düzenleme:
Bizim yaptığımız sistem hem daha ucuz hem daha güçlü hem daha kaliteli.

Zaten benim yaptığım sistem Kasa ve PSU Corsair ile değiştirildiği zaman 5000 TL civarı ediyor ve Troya'nın 5230 TL olduğunu düşünürsek zaten benim yaptığım sisteme kulaklık alınabilir.

Bizim yaptığımız sistem hem daha ucuz hem daha güçlü hem daha kaliteli.

Zaten benim yaptığım sistem Kasa ve PSU Corsair ile değiştirildiği zaman 5000 TL civarı ediyor ve Troya'nın 5230 TL olduğunu düşünürsek zaten benim yaptığım sisteme kulaklık alınabilir.
Ayrı ayrı yerlerden almak istemediğimden dolayı böyle bir sistem paylaştım bir de driver kurmaktan anlamadığım için herşeyi hazır alıp direk oyunlarımı kurup oynamak istiyorum

Siz ekstradan para vermezseniz zaten kurmuyorlar diye biliyorum.

Windows kurması basit zaten Technopat'ın YouTube kanalından videosu var ve Recep Baltaş güzelce anlatmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı