5000TL'ye Her şey Dahil Sistem Önerisi

Batuhan05

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Anakartın çok ucuz olmasını istemiyorum çünkü O.C yapacağım. Almışken sağlam bir şey olsun istiyorum. 500GB hardiskim var. Sizce hardisk almalı mıyım veya hardisk alacağım paraya 240GB SSD mi almalıyım? Eski konum vardı. Monitör alacağım için yeni konu açtım.

Benim Topladığım sistem:

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD olayı tamamen sana kalmış. Film Arşivin, Oyun arşivin vb. Arşivin varsa HDD almalısın. Ancak '2-3 oyun yükleyeceğim' diyorsan bence SSD alman yeterli olucaktır. Yardımcı olduysam beğenmeyi unutma :)

anakart çok abartı olmuş, Z97A Gaming 6 alabilirsin, onun dışında eğer hardisksiniz sata girişli ve yeni ise kullanılabilir değilse 1tb wd blue alabilirsiniz fazladan depolama alanı kimseyi acıtmaz (y)

Öncelikle merhabalar. Sisteminiz fena değil ancak anakart gereğinden fazla. İşlemci olarak daha iyi bir şey seçilebilir i7 4790K gibi ve anakart düşürülebilir. Zaten tercih ettiğiniz ramler 1600mhz ve bu anakart bu ramler için fazla. Tabii ki karar size kalmış. Bu sisteme bu anakart gereksiz. Ayrıca anakartınızı WiFi vs. özellikleri de var, kablolu internet bağlantısı kullanacak iseniz gerçekten gereksiz. HDD sorunuza gelecek olursak eğer; depolama yapmayı düşünmüyorsanız(film,oyun vb.) 500Gb size yeterli olacaktır boşuna para vermeyin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı