Yakın zamanda 5000TL gibi bir rakam elime geçecek. Onun için monitör düşünüyorum. Belki cebimden 1000 kadar ekleyebilirim.
Monitör tavsiyesi istiyorum teşekkürler.
Excalibur alacağına televizyona bağlar daha iyi. Önermeyin lütfen şu excalibur monitörleri.En f/p monitör olarak bunu önerebilirim;
Fakat excalibur almam diyorsan kendi kullandığım monitörü önerebilirim;
Her iki ürünü alan insanlar oldukça memnun.
Ben Samsung'u kullanıyorum ve gayet memnunum. Ne ghosting var ne ölü piksel. Her türlü testi yaptım. Excalibur konusunda alanların yorumlarına göre önerdim.ASUS TUF Gaming VG249Q3A 23.8" 180Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
ASUS TUF Gaming VG249Q3A 23.8" 180Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile VG249Q3A ITOPYA'dawww.itopya.com
Excalibur alacağına televizyona bağlar daha iyi. Önermeyin lütfen şu excalibur monitörleri.
Birde bana bu 2 üründende memnun olan 1 kişi bile gösterin fprumu bırakacağım.
En F/P monitör olarak bunu önerebilirim;
Fakat Excalibur almam diyorsan kendi kullandığım monitörü önerebilirim;
Her iki ürünü alan insanlar oldukça memnun.
Ben Samsung'u kullanıyorum ve gayet memnunum. Ne ghosting var ne ölü piksel. Her türlü testi yaptım. Excalibur konusunda alanların yorumlarına göre önerdim.
ASUS TUF Gaming VG249Q3A 23.8" 180Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
ASUS TUF Gaming VG249Q3A 23.8" 180Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile VG249Q3A ITOPYA'dawww.itopya.com
Excalibur alacağına televizyona bağlar daha iyi. Önermeyin lütfen şu Excalibur monitörleri.
Bir de bana bu 2 üründende memnun olan 1 kişi bile gösterin forumu bırakacağım.
ViewSonic VX2428 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP FreeSync Premium HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
ViewSonic VX2428 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP FreeSync Premium HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile VX2428 ITOPYA'dawww.itopya.com