500€ Bilgisayar toplama

Bütçe
500€
@157134 Milliyetçi isen şanslı, değilsen şanssız. Her halükarda şanssız. Türk olmak, tabi kanımda var büyük dedelerime, Ata'm gibi kişilere bir lafım yok ama. Bu kanı, ırkı bu hale getiren utansın diyelim. Sadece ada olup, Dünya'yı yöneten ülkelere de bir şey diyemeyiz. Çalışmalıyız. Geliştirmeliyiz. Ülke olarak 15-20 yıl geriden gelmek hiç hoşnut kılmıyor beni.

Amazon'un Almanya sitesinden:
Seçtiğinizden daha iyi gibi.

@157134 Milliyetçi isen şanslı, değilsen şanssız. Her halükarda şanssız. Türk olmak, tabi kanımda var büyük dedelerime, Ata'm gibi kişilere bir lafım yok ama. Bu kanı, ırkı bu hale getiren utansın diyelim. Sadece ada olup, Dünya'yı yöneten ülkelere de bir şey diyemeyiz. Çalışmalıyız. Geliştirmeliyiz. Ülke olarak 15-20 yıl geriden gelmek hiç hoşnut kılmıyor beni.
Konuyu Buraya Götürmen üzdü beni

İçindekileri siteden baktım. Güzel sistem, alınır. Etrafındaki Alman arkadaşına veyahut oturan birine sorabilirsin alışveriş yapmış mı? Güvenilir mi? Diye. Alman forumlarında araştırmalısın. Belki Vatanbilgisayar gibi bir yer bilemem.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı