500GB SSD oyun ve Windows için yeterli mi?

Warzone, Forza Horizon 4, Dying Light, The Crew 2 ve CS:GO yüklü ve 20 GB boş yerim kaldı, günlerdir neyi regedit kayıtından sildim onu arıyorum büyük bir programın kayıtını sildim şimdi kaldıramıyorum yer kaplıyor vallahi kafayı yiyeceğim :D. Yetiyor 500 GB merak etme ama daha fazla oyun oynayacaksan yetmez.

Bu SSD'yi almayı planlıyorum. Oyun olarak:
1. Call of Duty Warzone
2. Valorant
3. Destiny 2
4. Metro
5. PUBG
Oyunlarını oynayacağım. Windows 30GB yer kaplasa oyunlar için 470GB yer yeter mi? Geri kalan oyunları harddisk alıp ona kuracağım diğer oyunlar SSD'lik değil zaten.
Yeterli olur, ancak isterseniz SSD modelinizi A2000 M.2 SSD daha mantıklı olabilir.

Warzone, Forza Horizon 4, Dying Light, The Crew 2 ve CS:GO yüklü ve 20 GB boş yerim kaldı, günlerdir neyi regedit kayıtından sildim onu arıyorum büyük bir programın kayıtını sildim şimdi kaldıramıyorum yer kaplıyor vallahi kafayı yiyeceğim :D. Yetiyor 500 GB merak etme ama daha fazla oyun oynayacaksan yetmez.
Users klasörünün boyutu nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı